طرز تهیه ته چین قالبی بدون نیاز به فر

طرز تهیه ته چین قالبی بدون نیاز به فر

سلام به همراهان سایت آشپزم 🧑🏻‍🍳 امروز اومدیم با طرز تهیه ته چین قالبی که میتونید اون رو بدون فر درست کنید.ته چین از غذاهای خوشمزه و پر طرفداره که روش های متنوعی برای پخت داره.این آموزش یکی از آسون ترین روش هاست که میتونید خیلی راحت اون رو درست کنید . با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه ته چین قالبی

مواد لازم برای 4 نفر

5 پیمانه برنج🍚

1 لیوان ماست

2 عدد زرده ی تخم مرغ🥚

1/3 لیوان روغن مایع

نمک و فلفل و زرچوبه و زعفران دم کرده ی غلیظ به مقدار لازم

1 عدد سینه ی مرغ خرد شده🍗

1 عدد پیاز خلالی شده

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین

زرشک


مرحله اول 🍽️

مواد میانی:

ابتدا مرغ هامون🍗 رو به تیکه های کوچیک تقسیم میکنیم . سپس یک عدد پیاز درشت رو پوست بگیرید و بشورید و به صورت خلالی خورد کنید.سپس داخل تابه کمی روغن بریزید و بعد بهش مرغ خورد شده و پیاز خلالی رو اضافه کنید.


مرحله دوم 🍽️

سپس ادویه هامون که شامل نمک ، فلفل و زردچوبه میشه رو اضافه کنید بعد مقدار کمی دارچین و زعفران دم کرده را اضافه کنید و حسابی موادتون رو باهم مخلوط کنید تا وقتی که رنگ پیاز هاتون عوض بشه.


مرحله سوم 🍽️

در مرحله سوم تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و درش رو بذارید و اجازه بدید که مواد خوب آب بندازه بعد هم بزنید تا ته نگیره و آب کمی داخل ماهیتابه قرار بگیره وقتی گوشت هامون کاملاً سرخ شده و تغییر رنگ داد بهش زرشک رو اضافه کنید و مخلوط کنید.الان مواد میانی ته چینمون آماده هست.


مرحله چهارم 🍽️

مایه ته چین:

برای مایه ته چین ابتدا ماست + روغن و دو عدد زرده تخم مرغ🥚 به علاوه زعفران دم کرده غلیظ باهم مخلوط کنید سپس نمک🧂 و فلفل رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یک ماده یک دست و نسبتا غلیظ به دست بیاد.


مرحله پنجم 🍽️

در مرحله بعد برنج بشورید و داخل قابلمه بزارید و به روش همیشگی بپزید ولی کمی زنده تر بردارید این کار باعث میشه ته چینمون خمیر نشه.وقتی که برنجتون کمی پخت آن را کم کم و قاشق قاشق به ماده ته چین تون اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا به غلظت برسه.


مرحله ششم 🍽️

در این مرحله داخل قالبتون مقداری روغن مایع بریزید تا قالب تون چرب بشه و ته چین بهش نچسبه سپس برنجتون🍚 که با مواد ته چین مرغ قاطی شده را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف کنید سپس از مواد میانی ته چین تون روی اون بریزید حواستون باشه که اطراف قالب خالی باشه تا مواد میانی من نسوزه در آخر از برنج مونده روی مواد داخل قالب بریزید و کاملاً فشرده کنید.


مرحله هفتم 🍽️

حالا داخل قابلمه یک وسیله به عنوان پایه قالب قرار بدید و قالبتون رو داخل قابلمه بزارید و در آخر در قابلمه را به همراه دمکنی بزارید و بزارید که یک الی یک و نیم ساعت بپزد.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.