طرز تهیه ته چین اناردون با مرغ مجلسی
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه ته چین اناردون با مرغ رو آوردیم.یک غذای خوشمزه که میتونید اون رو خیلی راحت درست کنید و از اون داخل مهمونی و مراسم های شب یلدا استفاده کنید.با من همراه باشید.
طرز تهیه ته چین اناردون با مرغ
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 2/5 پیمانه
⫸ مرغ 300 تا 350 گرم
⫸ پیاز 2 عدد متوسط
⫸ انار 1 عدد
⫸ کره 50 گرم
⫸ جعفری تازه 50 گرم
⫸ سیب زمینی برای تهدیگ 1 عدد
⫸ برگ بو 1 عدد
⫸ زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر تخم گشنیز
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ارمنی پلو (ته چین بال مرغ) با آموزش ساده
مرحله اول
در مرحله اول یک قابلمه را روی حرارت قرار بدید و داخل آن آب بریزید وقتی که آب به جوش اومد مرغ و داخل آن بگذارید و یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید را از وسط نصف کنید به همراه برگ بو و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید و اجازه بدید تا مرغ بپزه. حالا مقداری زعفران رو به همراه یخ داخل ظرفی بریزید و اجازه بدید تا دم بکشه.
مرحله دوم
حالا یک عدد اینا رو بشورید و از وسط نصف کنید سپس دونه های اون رو بیرون بیارید و داخل ظرفی بریزید حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت خلالی و نازک خرد کنید. حالا یک عدد ماهی تابه را روی حرارت قرار بدید و داخل آن روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز سبک بشه.
مرحله سوم
حالا مرغ رو از داخل آب بیرون بیارید و اون رو با چنگال ریش ریش کنید. وقتی که پیاز سبک شد مرغ ها رو به اون اضافه کنید سپس به مرغ زردچوبه ، فلفل سیاه ، جعفری تازه و تخم گشنیز و زعفران دم کرده اضافه کنید و تفت بدید در آخر یک لیوان انار به مرغ اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و سپس به روغن زردچوبه اضافه کنید و اجازه بدید تا روغن داغ بشه و ته دیگ مورد نظرتون رو بچینید سپس روی ته دیگ مقداری برنج که اون رو از قبل شستید و آبکش کردید بریزید و سطح آن را صاف کنید از مخلوط انار و مرغ روی برنج بریزید و روی مخلوط مجدد مقداری برنج بریزید و این کار رو ادامه بدید تا وقتی که قابلمه پر بشه.نوش جان