طرز تهیه ته چین بوقلمون بدون فر به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین بوقلمون بدون فر به روش رستورانیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه رو آوردیم که مطمعنا از امتحان اون لذت خواهید برد ؛ آموزش امروز طرز تهیه ته چین بوقلمون هست یک ته چین خوشمزه و مجلسی ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه ته چین بوقلمون

مواد لازم برای 4

ران بوقلمون 1 عدد

سیر 5 حبه

پیاز 4 عدد

زردچوبه ، پاپریکا ، پودر سیر ، فلفل سیاه ، پودر تخم گشنیز و پودر جعفری هر کدام 1 قاشق چایخوری

برگ بو 1 عدد

برنج 3 پیمانه

نمک به مقدار لازم

زیره 1 قاشق مربا خوری


مرحله اول

در مرحله اول روی ران بوقلمون چند حفره ایجاد کنید سپس ۵ حبه سیر را پوست بگیرید و بشورید و سیر ها رو داخل ران بوقلمون قرار بدید حالا ۴ عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و بعد به صورت خلالی آن را خرد کنید.


مرحله دوم

پیاز ها رو داخل قابلمه مورد نظرتون بریزید بعد ران بوقلمون رو روی اون قرار بدید و ادویه ها که شامل زردچوبه ، پاپریکا ، پودر سیر ، فلفل سیاه ، پودر تخم گشنیز و پودر جعفری هست روی ران بوقلمون بریزید سپس یک عدد برگ بو رو هم به مواد اضافه کنید.


مرحله سوم

سپس مجددا ۱ لایه پیاز روی ران بوقلمون بریزید حالا دو لیوان آب رو به مواد اضافه کنید و در قابلمه رو به همراه دم کنی بزارید و اجازه بدید تا با شعله کم بپزه ، اواسط پخت گوشت رو برگردونید تا کاملا از هر طرف بپزه.


مرحله چهارم

وقتی که گوشت کامل پخت و نرم شد نمک رو به آن اضافه کنید و برگ بو را جدا کنید حالا کمی از آب خورش را برای کنار غذا جدا کنید .


مرحله پنجم

برنج رو داخل یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که نیم پز بشه وقتی که برنج نیم پخت شد آن را آبکش کنید حالا کف قابلمه موردنظرتون رو کمی روغن بریزید و بعد مقداری برنج داخل قابلمه بریزید سپس ران بوقلمون را روی برنج قرار بدید و کمی از پیاز که به همراه ران بوقلمون پخته شده هم روی اون بریزید.


مرحله ششم

یک قاشق مرباخوری زیره روی اون بریزید و بعد یک لایه برنج روی اون بریزید و کامل ران بوقلمون را بپوشانید ، به در قابلمه دم کنی بپیچید و در قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت قرار بدید تا برنج دم بکشه ، میتونین این غذا رو با کشمش تفت داده شده و رب انار سرو کنید کاملا سلیقه ایه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.