طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان رستورانی بدون فر
سلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان هست یک غذای خیلی خوشمزه و مجلسی که میتونید با این آموزش اون رو به راحتی بدون فر و به آسانی درست کنید و از طعم جذابش لذت ببرید ، با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ گوشت راسته گوسفندی🥩 1 کیلو
⫸ نمک🧂 1 قاشق
⫸ فلفل سیاه 1 قاشق
⫸ زردچوبه 1 قاشق
⫸ دارچین 3 عدد
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ بادمجان🍆 2 عدد
⫸ ماست همزده 2 پیمانه
⫸ زرده تخم مرغ🥚 6 عدد
⫸ زعفران 4 قاشق
⫸ هل 1/2 قاشق چای خوری
⫸ روغن 4 قاشق
⫸ برنج ایرانی 4 پیمانه
⫸ خلال پسته 4 قاشق
⫸ خلال بادوم 4 قاشق
⫸ شکر 1 قاشق
⫸ زعفران 1 قاشق
مرحله اول
ابتدا گوشت🥩 را به مربع های کوچک تقسیم کنید سپس داخل قابلمه آب بریزید و گوشت🥩 را به اون اضافه کنید وقتی که گوشت🥩 پخت و تغییر رنگ داد کف روی آب رو بردارید.
مرحله دوم
1 عدد پیاز🧅 رو پوست بگیرید و اون رو بشورید سپس اون رو به 4 قسمت تقسیم کنید و به گوشت🥩 اضافه کنید و سپس ادویه ها که شامل فلفل سیاه ، زردچوبه ، دارچین و نمک🧂 هست را به آن اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزد .
مرحله سوم
2 عدد بادمجان🍆 را بشورید ( نیازی به پوست کندن نداره ) سپس آن را به صورت نگینی درشت خرد کنید و داخل ماهیتابه همراه روغن کمی تفت بدید حالا گوشت رو که کاملاً پخته از آب جدا کنید و داخل ظرفی بریزید و با چنگال آن را ریش ریش کنید سپس به بادمجان ها اضافه کنید و با هم آنها را تفت بدید وقتی که خوب باهم تفت خورد به بادمجان و گوشت ها نمک🧂 و فلفل سیاه بزنید و یک قاشق زعفران آب شده به آن اضافه کنید و تفت بدید .
مرحله چهارم
2 پیمانه ماست چکیده را داخل ظرف بریزید سپس 6 عدد زرده تخم مرغ🥚 رو به اون اضافه کنید 4 قاشق زعفران بریزید سپس نمک🧂 و فلفل سیاه و هل رو اضافه کنید 4 قاشق روغن بریزید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید .
مرحله پنجم
برنج رو داخل آب بریزید و اجازه بدید که آب به جوش بیاد روی آن کمی روغن بریزید و اجازه بدید که برنج بپزه وقتی که برنج پخت اون رو به مخلوط ماست و تخم مرغ🥚 اضافه کنید و هم بزنید حالا کف قابلمه مقداری روغن بریزید و برنج رو روی اون بریزید و سطح برنج را صاف کنید سپس از مخلوط بادمجان و گوشت روی اون بریزید ، یک مقدار دیگه از برنج را روی بادمجان و گوشت بریزید سطح برنج رو صاف کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشه سپس داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان