طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان رستورانی بدون فر

طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان رستورانی بدون فرسلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان هست یک غذای خیلی خوشمزه و مجلسی که میتونید با این آموزش اون رو به راحتی بدون فر و به آسانی درست کنید و از طعم جذابش لذت ببرید ، با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

⫸ گوشت راسته گوسفندی🥩 1 کیلو

⫸ نمک🧂 1 قاشق

⫸ فلفل سیاه 1 قاشق

⫸ زردچوبه 1 قاشق

⫸ دارچین 3 عدد

⫸ پیاز🧅 1 عدد

⫸ بادمجان🍆 2 عدد

⫸ ماست همزده 2 پیمانه

 زرده تخم مرغ🥚 6 عدد

زعفران 4 قاشق

هل 1/2 قاشق چای خوری

⫸ روغن 4 قاشق

⫸ برنج ایرانی 4 پیمانه

⫸ خلال پسته 4 قاشق

⫸ خلال بادوم 4 قاشق

⫸ شکر 1 قاشق

⫸ زعفران 1 قاشق


مرحله اول

ابتدا گوشت🥩 را به مربع های کوچک تقسیم کنید سپس داخل قابلمه آب بریزید و گوشت🥩 را به اون اضافه کنید وقتی که گوشت🥩 پخت و تغییر رنگ داد کف روی آب رو بردارید.


مرحله دوم

1 عدد پیاز🧅 رو پوست بگیرید و اون رو بشورید سپس اون رو به 4 قسمت تقسیم کنید و به گوشت🥩 اضافه کنید و سپس ادویه ها که شامل فلفل سیاه ، زردچوبه ، دارچین و نمک🧂 هست را به آن اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزد .


مرحله سوم

2 عدد بادمجان🍆 را بشورید ( نیازی به پوست کندن نداره ) سپس آن را به صورت نگینی درشت خرد کنید و داخل ماهیتابه همراه روغن کمی تفت بدید حالا گوشت رو که کاملاً پخته از آب جدا کنید و داخل ظرفی بریزید و با چنگال آن را ریش ریش کنید سپس به بادمجان ها اضافه کنید و با هم آنها را تفت بدید وقتی که خوب باهم تفت خورد به بادمجان و گوشت ها نمک🧂 و فلفل سیاه بزنید و یک قاشق زعفران آب شده به آن اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله چهارم

2 پیمانه ماست چکیده را داخل ظرف بریزید سپس 6 عدد زرده تخم مرغ🥚 رو به اون اضافه کنید 4 قاشق زعفران بریزید سپس نمک🧂 و فلفل سیاه و هل رو اضافه کنید 4 قاشق روغن بریزید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید .


مرحله پنجم

برنج رو داخل آب بریزید و اجازه بدید که آب به جوش بیاد روی آن کمی روغن بریزید و اجازه بدید که برنج بپزه وقتی که برنج پخت اون رو به مخلوط ماست و تخم مرغ🥚 اضافه کنید و هم بزنید حالا کف قابلمه مقداری روغن بریزید و برنج رو روی اون بریزید و سطح برنج را صاف کنید سپس از مخلوط بادمجان و گوشت روی اون بریزید ، یک مقدار دیگه از برنج را روی بادمجان و گوشت بریزید سطح برنج رو صاف کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشه سپس داخل ظرف سرو بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.