طرز تهیه ته چین کباب تابه ای مجلسی با طعمی بی نظیر
سلام به آشپزان 👩🏻🍳 سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه ته چین کباب رو آوردم . اگر دوست دارید یک ته چین خوشمزه و متفاوت درست کنید و اون رو داخل مهمونی هاتون سرو کنید ؛
ته چین یک غذای جذاب ایرانی است که ته چین مرغ معمول ترین نوع آن است ؛ ته چین از جمله غذاهای مجلسی ایرانی که بسیار محبوب و خوش طعم است .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ته چین کباب
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده🥩 300 گرم
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ ماست چکیده 4 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 1/4 لیوان
⫸ زعفران به میزان لازم
⫸ زرده تخم مرغ🥚 2 عدد
⫸ گوجه فرنگی🍅 1 عدد
⫸ نمک🧂 و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مرحله اول
یک عدد پیاز🧅 درشت رو پوست بگیرید و بشورید و با رنده درشت رنده کنید و خوب آب اون رو بگیرید و داخل ظرفی بریزید، به پیاز🧅 300 گرم گوشت🥩 اضافه کنید و ادویه ها که شامل نمک🧂 ، زردچوبه و فلفل هست رو به پیاز🧅 و گوشت🥩 اضافه کنید بعد با دست کاملا ورز بدید تا منسجم و ورزیده بشه.
مرحله دوم
برای ته چین ابتدا یک عدد تخم مرغ🥚 رو داخل ظرف بشکنید و زرده اون رو جدا کنید به زرده تخم مرغ دوقاشق غذاخوری ماست چکیده ، دو قاشق غذاخوری روغن مایع ، مقداری زعفران دم کرده و مقداری نمک🧂 بزنید و اون رو کامل با چنگال مخلوط کنید .
مرحله سوم
داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی آب به جوش اومد داخل اون برنج که از قبل آن را چند دور شستید به همراه نمک🧂 بریزید وقتی برنج نیم پز شد اون رو آبکش کنید ، نیمی از برنج رو با مخلوط زرده تخم مرغ مخلوط کنید تا همه جای برنج به مواد آغشته بشه .
مرحله چهارم
کف قابلمه مورد نظرتون رو با کمی روغن یا کره چرب کنید حالا کف قابلمه از مواد گوشتیتون بزارید و قشنگ اون رو صاف کنید سپس از مواد ته چین روی گوشت بریزید و سطح اون رو صاف کنید بعد نیمی از برنج که سفید هست رو بریزید و روی اون رو صاف کنید .
مرحله پنجم
روی برنج مخلوط آب و روغن بریزید و داخل فر🔥 به مدت 45 دقیقه⏰ در دمای 150 درجه قرار بدید تا برنج و گوشت کامل بپزه ، بعد از این مدت برنج رو داخل ظرف مورد نظرتون برگردونید و اون رو سرو کنید ؛ نوش جان