طرز تهیه ته چین کوفته قلقلی بدون فر به روش رستورانی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه غذای لذیذ و راحت رو آوردیم که میتونید اون رو برای مهمونی هاتون استفاده کنید و ازش لذت ببرید. آموزش امروز طرز تهیه ته چین کوفته هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ته چین کوفته
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ ماست چکیده 400 گرم
⫸ زرده تخم مرغ 4 عدد
⫸ زعفران 2 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
⫸ دارچین نصف قاشق چایخوری
⫸ گوشت چرخ کرده 300 گرم
⫸ پیاز 1 عدد بزرگ
⫸ زرشک ۴قاشق غذاخوری
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
⫸ شکر به میزان دلخواه
⫸ ادویه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر آویشن و پودر سیر
⫸ خلال بادام و خلال پسته برای تزئین
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ته چین با گردن گوسفندی + ته چین زعفرانی
مرحله اول
در مرحله اول ۱ عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید و بشورید بعد پیاز رو رنده کنید و آبش رو خوب بگیرید تا کاملا خشک بشه حالا ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید بعد ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر رو هم اضافه کنید و خوب ورز بدید تا ادویه ها خوب به خورد گوشت برن
مرحله دوم
بعد از اینکه گوشت رو خوب ورز دادید کمی از اون بردارید و اون رو قل قلی کنید و داخل ظرفی بچینید و روی گوشت ها سلفون بکشید و نیم ساعت بزارید داخل یخچال بمونه بعد از نیم ساعت داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد گوشت هارو داخل اون سرخ کنید. وقتی که همه اطراف گوشت خوب سرخ شد اونهارو از ماهیتابه خارج کنید و کنار بزارید.
مرحله سوم
حالا در این مرحله داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید و بزارید تا آب جوش بیاد وقتی آب به جوش اومد برنج هایی که از ۲ ساعت پیش خیس کردید رو داخلش بریزید و ۸-۱۰ دقیقه بعد آبکش کنید. حالا داخل ظرفی ۴ عدد زرده تخم مرغ رو بشکنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد و یکدست بشه.
مرحله چهارم
بعد روغن و دارچین و نمک رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید وقتی که مواد رو خوب باهم هم زدید به آن ماست چکیده رو اضافه کنید و مجددا خوب هم بزنید و در آخر زعفران رو اضافه کنید و خوب مواد رو هم بزنید تا یک دست بشه . حالا برنج رو طی چند مرحله به آرومی به مواد اضافه کنید و آروم هم بزنید تا برنج له نشه.
مرحله پنجم
بعد از اینکه برنج رو به مواد آغشته کردید کف قالب، قابلمه یا ماهیتابه رو خوب چرب کنید و یه مقدار برنج رو داخل اون بریزید و بعد کوفته ها رو بچینید و متناسب با سایز ظرفتون میتونید یک لایه برنج و یک لایه کوفته بچینید تا طرف پر بشه.
مرحله ششم
در اخر در قابلمه یا ماهیتابه رو دم کنی بپیچید و روی شعله گاز قرار بدید و حدود ۴۰ دقیقه به اون اجازه بدید تا بپزه. برای تزئین روی تهچین میتونین یک مقدار زرشک رو با کره داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید حالا قالب یا قابلمه رو داخل ظرف سرو برگردونین و با زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید. نوش جان