طرز تهیه ته چین کوفته قلقلی بدون فر به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین کوفته قلقلی بدون فر به روش رستورانی

سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه غذای لذیذ و راحت رو آوردیم که میتونید اون رو برای مهمونی هاتون استفاده کنید و ازش لذت ببرید. آموزش امروز طرز تهیه ته چین کوفته هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه ته چین کوفته

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 3 پیمانه

ماست چکیده 400 گرم

زرده تخم مرغ 4 عدد

زعفران 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

گوشت چرخ کرده 300 گرم

پیاز 1 عدد بزرگ

زرشک ۴قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

شکر به میزان دلخواه

ادویه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر آویشن و پودر سیر

خلال بادام و خلال پسته برای تزئین


مرحله اول

در مرحله اول ۱ عدد پیاز بزرگ رو پوست بگیرید و بشورید بعد پیاز رو رنده کنید و آبش رو خوب بگیرید تا‌ کاملا خشک بشه حالا ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید بعد ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر رو هم اضافه کنید و خوب ورز بدید تا ادویه ها خوب به خورد گوشت برن


مرحله دوم

بعد از اینکه گوشت رو خوب ورز دادید کمی از اون بردارید و اون رو قل قلی کنید و داخل ظرفی بچینید و روی گوشت ها سلفون بکشید و نیم ساعت بزارید داخل یخچال بمونه بعد از نیم ساعت داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد گوشت هارو داخل اون سرخ کنید. وقتی که همه اطراف گوشت خوب سرخ شد اونهارو از ماهیتابه خارج کنید و کنار بزارید.


مرحله سوم

حالا در این مرحله داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدید و بزارید تا آب جوش بیاد وقتی آب به جوش اومد برنج هایی که از ۲ ساعت پیش خیس کردید رو داخلش بریزید و ۸-۱۰ دقیقه بعد آبکش کنید. حالا داخل ظرفی ۴ عدد زرده تخم مرغ رو بشکنید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد و یکدست بشه.


مرحله چهارم

بعد روغن و دارچین و نمک رو به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید وقتی که مواد رو خوب باهم هم زدید به آن ماست چکیده رو اضافه کنید و مجددا خوب هم بزنید و در آخر زعفران رو اضافه کنید و خوب مواد رو هم بزنید تا یک دست بشه . حالا برنج رو طی چند مرحله به آرومی به مواد اضافه کنید و آروم هم‌ بزنید تا برنج له نشه.


مرحله پنجم

بعد از اینکه برنج رو به مواد آغشته کردید کف قالب، قابلمه یا ماهیتابه رو خوب چرب کنید و یه مقدار برنج رو داخل اون بریزید و بعد کوفته ها رو بچینید و متناسب با سایز ظرفتون میتونید یک لایه برنج و یک لایه کوفته بچینید تا طرف پر بشه.


مرحله ششم

در اخر در قابلمه یا ماهیتابه رو دم کنی بپیچید و روی شعله گاز قرار بدید و حدود ۴۰ دقیقه به اون اجازه بدید تا بپزه. برای تزئین روی تهچین میتونین یک مقدار زرشک رو با کره داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید حالا قالب یا قابلمه رو داخل ظرف سرو برگردونین و با زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.