طرز تهیه ته چین طبری خوشمزه و مجلسی مازندرانی

طرز تهیه ته چین طبری خوشمزه و مجلسی مازندرانیسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک ته چین بسیار متفاوت رو آوردیم که طعم بسیار جدید و متفاوتی دارد ، آموزش امروز طرز تهیه ته چین طبری هست .
ته چین طبری متعلق به استان مازندران است که از غذاهای محبوب و قدیمی این شهر به شمار میرود .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 8/10
زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه ته چین طبری

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

برنج 3 پيمانه

سينه مرغ نصف 1 عدد

پياز 2 عدد

سير 3 حبه

برگ بو 1 عدد

آلو خورشتي 10 الی 15 عدد

رب انار 1 قاشق غذاخوری

رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری

رب ازگيل 1 قاشق غذاخوری

پودر دارچين ، ادويه كاری ، فلفل سياه از هر كدام 1 قاشق چایخوری

زيره 1/2 قاشق چای خوری

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

سبزي پلويي 1 پيمانه

زرشک 3 قاشق غذاخوری

كشمش 2 قاشق غذاخوری

كره 50 گرم

سیب زمینی برای ته دیگ به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا نصف سینه مرغ را داخل یک قابلمه بگذارید و به آن آب اضافه کنید سپس 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به 4 قسمت آن را برش بزنید و به همراه برگ بو ، نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا مرغ کاملا بپزه .


مرحله دوم

در این فاصله 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی آن را خرد کنید و به همراه روغن داخل یک ماهیتابه بریزید وقتی که پیاز کمی سبک شد 3 حبه سیر رنده شده را به همراه 15 عدد آلو به آن اضافه کنید و تفت بدید .


مرحله اسوم

1 قاشق غذاخوری رب انار ، 1 قاشق غذاخوری رب آلوچه و 1 قاشق غذاخوری رب ازگیل رو به مواد اضافه کنید و 1 الی 2 دقیقه آن را تفت بدید سپس ادویه ها که شامل پودر دارچین ، ادویه کاری و فلفل سیاه هست رو به همراه 2 قاشق غذاخوری زعفران و 1/2 قاشق چای خوری زیره به مواد اضافه کنید و تفت بدید حالا مرغ های پخته شده را از داخل آب بیرون بیارید و اون را با چنگال ریش ریش کنید و به بقیه مواد اضافه کنید .


مرحله چهارم

برنج آبکش شده رو داخل یک ظرف بریزید مقدار از آن را برای برنج زعفرانی کنار بگذارید و به مابقی آن 1 پیمانه سبزی پلویی اضافه کنید به مقدار دیگر از برنج 2 قاشق غذاخوری زعفران اضافه کنید و هم بزنید حالا کف قابلمه مورد نظرتون رو کمی روغن بریزید و کمی زعفران بریزید ، سیب زمینی هایی که به صورت اسلایسی خرد کردید رو داخل آن بچینید .


مرحله پنجم

برنج زعفرانی روی سیب زمینی ها بریزید و سطح آن را کاملاً صاف کنید سپس از مخلوط برنج و سبزی پلویی روی آن بریزید و با کف قاشق را کاملاً صاف کنید بعد از مواد ته چین روی اون بریزید و بعد روی اون 3 قاشق غذاخوری زرشک و 2 قاشق غذاخوری کشمش بریزید و در نهایت باقی برنج رو بریزید و سطح آن را خوب صاف کنید سپس 50 گرم کره یخ زده روی اون بذارید و بعد برنج رو دم بزارید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.