طرز تهیه ته چین طبری خوشمزه و مجلسی مازندرانی
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک ته چین بسیار متفاوت رو آوردیم که طعم بسیار جدید و متفاوتی دارد ، آموزش امروز طرز تهیه ته چین طبری هست .
ته چین طبری متعلق به استان مازندران است که از غذاهای محبوب و قدیمی این شهر به شمار میرود .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ته چین طبری
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ برنج 3 پيمانه
⫸ سينه مرغ نصف 1 عدد
⫸ پياز 2 عدد
⫸ سير 3 حبه
⫸ برگ بو 1 عدد
⫸ آلو خورشتي 10 الی 15 عدد
⫸ رب انار 1 قاشق غذاخوری
⫸ رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری
⫸ رب ازگيل 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر دارچين ، ادويه كاری ، فلفل سياه از هر كدام 1 قاشق چایخوری
⫸ زيره 1/2 قاشق چای خوری
⫸ زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
⫸ سبزي پلويي 1 پيمانه
⫸ زرشک 3 قاشق غذاخوری
⫸ كشمش 2 قاشق غذاخوری
⫸ كره 50 گرم
⫸ سیب زمینی برای ته دیگ به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ته چین بوقلمون بدون فر به روش رستورانی
مرحله اول
ابتدا نصف سینه مرغ را داخل یک قابلمه بگذارید و به آن آب اضافه کنید سپس 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به 4 قسمت آن را برش بزنید و به همراه برگ بو ، نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا مرغ کاملا بپزه .
مرحله دوم
در این فاصله 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی آن را خرد کنید و به همراه روغن داخل یک ماهیتابه بریزید وقتی که پیاز کمی سبک شد 3 حبه سیر رنده شده را به همراه 15 عدد آلو به آن اضافه کنید و تفت بدید .
مرحله اسوم
1 قاشق غذاخوری رب انار ، 1 قاشق غذاخوری رب آلوچه و 1 قاشق غذاخوری رب ازگیل رو به مواد اضافه کنید و 1 الی 2 دقیقه آن را تفت بدید سپس ادویه ها که شامل پودر دارچین ، ادویه کاری و فلفل سیاه هست رو به همراه 2 قاشق غذاخوری زعفران و 1/2 قاشق چای خوری زیره به مواد اضافه کنید و تفت بدید حالا مرغ های پخته شده را از داخل آب بیرون بیارید و اون را با چنگال ریش ریش کنید و به بقیه مواد اضافه کنید .
مرحله چهارم
برنج آبکش شده رو داخل یک ظرف بریزید مقدار از آن را برای برنج زعفرانی کنار بگذارید و به مابقی آن 1 پیمانه سبزی پلویی اضافه کنید به مقدار دیگر از برنج 2 قاشق غذاخوری زعفران اضافه کنید و هم بزنید حالا کف قابلمه مورد نظرتون رو کمی روغن بریزید و کمی زعفران بریزید ، سیب زمینی هایی که به صورت اسلایسی خرد کردید رو داخل آن بچینید .
مرحله پنجم
برنج زعفرانی روی سیب زمینی ها بریزید و سطح آن را کاملاً صاف کنید سپس از مخلوط برنج و سبزی پلویی روی آن بریزید و با کف قاشق را کاملاً صاف کنید بعد از مواد ته چین روی اون بریزید و بعد روی اون 3 قاشق غذاخوری زرشک و 2 قاشق غذاخوری کشمش بریزید و در نهایت باقی برنج رو بریزید و سطح آن را خوب صاف کنید سپس 50 گرم کره یخ زده روی اون بذارید و بعد برنج رو دم بزارید ؛ نوش جان