طرز تهیه ترش تره گیلانی خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک غذای شمالی معروف رو آوردیم که به راحتی و خیلی سریع درست میشود. آموزش امروز طرز تهیه ترش تره گیلانی هست .با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترش تره گیلانی
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ سبزی های معطر (جعفری،گیشنیز،تره، اسفناج،چوچاق یا پونه ) از هرکدام 100 گرم
⫸ نعناع 50 گرم کمتر از بقیه سبزی ها
⫸ برنج 2 قاشق غذاخوری
⫸ آبغوره 1/3 پیمانه
⫸ آب ولرم 2 لیوان
⫸ نمک و فلفل به میزان لازم
⫸ روغن به میزان لازم
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ سیر 1 الی 2 حبه
⫸ زردچوبه نصف تا 1 قاشق غذاخوری
⫸ رب انار ترش یا ملس 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه هلی چو گیلانی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی
مرحله اول
برای شروع سبزی های معطر را بشورید و بعد با چاقو به صورت تقریباً درشت آنها را خرد کنید آنها را داخل یک قابلمه بریزید و به آن 2 قاشق برنج را اضافه کنید .
مرحله دوم
روی آن 2 لیوان آب بریزید و بعد کمی هم بزنید و در قابلمه را بگذارید تا آب سبزی خوب کشیده بشه وقتی که آب سبزی کاملاً کشیده شد آن را کنار بذارید.
مرحله سوم
کف ماهیتابه روغن بریزید بعد سیر را به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید تفت بدید سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و با هم تفت بدید وقتی که بوی خامی سیر گرفته شد 2 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و مدام هم بزنید تا وقتی که تخم مرغ بپزد .
مرحله چهارم
وقتی که مواد کاملا پخت این ترکیب رو به سبزی ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و بعد نمک ، فلفل و کمی زردچوبه را مجددا اضافه کنید بعد آبغوره و رب انار را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید میتونید این خورش خوشمزه رو به همراه برنج سرو کنید ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌 دقت کنید بعد از اضافه کردن آبغوره و رب انار غذا خیلی نباید رو حرارت بماند باید در مرحله آخر اضافه شده و زیر غذا خاموش شود .