طرز تهیه واویشکای مرغ با سیب زمینی

سلام به شما کاربران سایت آشپزم غذای امروز طرز تهیه واویشکای مرغ با سیب زمینی ، واویشکا یکی از معروفترین غذاهای شمالیه که عطرو طعم بی نظیری داره و تو زمان کم آماده میشه و به شکلای مختلف درست میشه.با دل و جیگر ، گوشت گوسفند و …حتما امتحانش کنید

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 40
زمان تهیه: 10 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر

300 گرم سینه مرغ

2 عدد سیب‌زمینی

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

1 عدد گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 عدد فلفل دلمه ای

1 عدد فلفل سبز

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

زعفران دم‌کرده غلیظ به مقدار لازم

نان تازه یا برنج برای سرو


مرحله اول

روغن را در تابه بریزید و پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. در ادامه سیر رنده شده را در تابه بریزید و همراه با پیازها تفت دهید.


مرحله دوم

تکه‌های مرغ را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و همراه با هم تفت دهید تا مرغ‌ها هم سرخ شوند. فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به مرغ اصافه کنید


مرحله سوم

سپس پوره گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
رب گوجه فرنگی را جداگانه در کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن باز شود. سپس آن را در واویشکا بریزید و خوب هم بزنید.


مرحله چهارم

فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز خرد شده را نیز در تابه واویشکا بریزید تا با مواد واویشکا با هم بپزند. سپس آب لیموی تازه، زعفران دم‌کرده و نصف پیمانه آب جوش در واویشکا بریزید، درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا خوراک واویشکا برای 10 دقیقه بپزد.


مرحله پنجم

در همین حین، سیب‌زمینی‌های خرد شده را در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شوند.
واویشکا را به‌همراه سیب‌زمینی‌های سرخ کرده در دیس بکشد و همراه با نان تازه یا برنج میل کنید.


نکته:

❌ گوجه رنده شده رو میتونید حذف کنید و فقط رب گوجه اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.