طرز تهیه یارمه پلو قمی خوشمزه و سالم بدون گوشت و مرغ
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه قمی هست که مطمعنم اسم اون رو خیلی شنیدید ؛ آموزش امروز طرز تهیه یارمه پلو قمی هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه یارمه پلو قمی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ برنج 2 پیمانه
⫸ یارمه 1 پیمانه
⫸ لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ زردچوبه، نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی با گوشت چرخ کرده رستورانی
مرحله اول
در مرحله اول نصف پیمانه لوبیا چشم بلبلی رو بشویید به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که پخته بشه حالا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی اون رو خرد کنید.
مرحله دوم
داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز ها رو داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا وقتی که سبک بشه وقتی که پیاز کمی سبک شد و به آن زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدید.
مرحله سوم
یک پیمانه گندم پوست کنده که اون رو از قبل شستید رو به پیاز اضافه کنید با هم مخلوط کنید ، آب رو به مواد اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا بپزه بعد از پخت لوبیا چشم بلبلی های پخته شده و دو پیمانه برنج خیس خورده را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
در آخر نمک را به آن اضافه کنید و بذارید تا برنج آبش کشیده بشه وقتی که آب برنج کشیده شد به آن روغن را اضافه کنید و دور برنج را جمع کنید دم بذارید ؛ نوش جان