طرز تهیه زرشک لا پلو با مرغ با طعمی بی نظیر و درجه یک مناسب دورهمی

طرز تهیه زرشک لا پلو با مرغ با طعمی بی نظیر و درجه یک مناسب دورهمیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه زرشک لا پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 65 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه زرشک لا پلو

مواد لازم برای 4 نفر

ران مرغ 4 عدد

ماست 2 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ 2 عدد

برنج 3 پیمانه

زرشک 100 گرم

خلال بادام و پسته از هر کدام 1 بسته

نبات 1 عدد

آب جوش 1 لیوان

زعفران به مقدار لازم

گلاب 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

ادویه کاری 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

پیاز 2 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خیلی خوشمزه ، ابتدا دو عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت خلالی خرد کنید. سپس مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد پیازها را درون آن بریزید.


مرحله دوم

بلافاصله 4 عدد ران مرغ رو روی پیازها قرار بدید. بعد ادویه‌ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، ادویه کاری و زردچوبه است رو روی مرغ بریزید ، بعد در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا مرغ‌ها به صورت کامل بپزند.


مرحله سوم

در فاصله پخت مرغ مقداری زعفران را به صورت کامل آسیاب کنید ، داخل یک ظرف بریزید و روی آن چند تکه قالب یخ قرار بدید و زمان بدید ، تا زعفران دم بکشد. بعد از اینکه زعفران دم کشید و مرغ پخت ، زعفران را روی مرغ‌ها بریزید.


مرحله چهارم

یک عدد نبات رو داخل یک ظرف قرار بدید ، روی آن یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا نبات داخل آب حل شود. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد 100 گرم زرشک رو درون آن بریزید.


مرحله پنجم

بعد نبات حل شده داخل آب رو روی زرشک‌ها بریزید و کمی تفت بدهید. حالا دو قاشق غذاخوری گلاب رو به همراه یک بسته خلال بادام ، یک بسته خلال پسته و مقداری زعفران به زرشک اضافه کنید ، با هم ترکیب کنید و کنار بذارید.


مرحله ششم

مرغ‌هایی که پخته شده است را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و با یک چنگال اون‌ها را ریش ریش کنید. سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، مرغ‌ها رو درون آن بریزید و سرخ کنید. سپس مرغ‌های سرخ شده را از داخل ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.


مرحله هفتم

داخل یک قابلمه 3 پیمانه برنج رو بریزید و بعد تا یک بند انگشت روی برنج ، آب بریزید و مقداری روغن و نمک به برنج اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا آب برنج کشیده و برنج نیم پز شود. بعد از اینکه برنج نیم پز شد ، اون رو داخل یک ظرف بریزید ، کنار بذارید و زمان بدید تا خنک شود.


مرحله هشتم

برای درست کردن مایع ته چین ، 2 قاشق غذاخوری ماست رو داخل یک ظرف بریزید و به آن دو عدد زرده تخم مرغ به همراه مقداری زعفران و گلاب اضافه کنید و تمام مواد رو با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.


مرحله نهم

وقتی که مواد ته چین به صورت یک دست ترکیب شد ، برنج رو به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، تا برنج به مایع ته چین آغشته شود.


مرحله دهم

داخل قابلمه‌ای که می‌خواهید غذا رو دم بذارید ، مقداری روغن بریزید و بعد نیمی از برنج رو درون آن بریزید و سطح اون رو صاف کنید. سپس ترکیب زرشک رو روی برنج بریزید و بعد مرغ سرخ شده را روی زرشک بریزید.


مرحله یازدهم

باقیمانده برنج رو روی تمام این مواد بریزید و سطح اون را صاف کنید. سپس در قابلمه رو بذارید و اون رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا غذا دم بکشد. وقتی که غذا دم کشید ، اون رو داخل ظرف سرو بکشید و میل کنید. نوش جان


نکات مهم
زمانی که می‌خواهید مرغ‌ها را بپزید ، نیازی نیست که روی آن آب بریزید. زیرا حین پخت پیاز آب می‌اندازد و مرغ‌ ها با آب پیاز و بخار آن می‌پزند.
شما می‌توانید به جای اینکه تمام برنج را با مایع ته چین ترکیب کنید ، نیمی از آن را با مایع ته چین ترکیب کنید و غذای دو رنگ داشته باشید.
شما می‌توانید به جای اینکه مرغ رو ابتدا بپزید ، بعد ریش ریش کنید و سرخ کنید ، از همان ابتدا مرغ را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و با ادویه‌ها اون رو سرخ کنید.

این غذا رو می‌توانید داخل فر هم درست کنید ، برای این کار مواد رو داخل قالب ته چین بریزید و روی آن فویل بکشید و روی فویل را چند سوراخ ایجاد کنید و قالب را داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 60 دقیقه قرار بدید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.