طرز تهیه زرشک لا پلو با مرغ با طعمی بی نظیر و درجه یک مناسب دورهمی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه زرشک لا پلو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه زرشک لا پلو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ ران مرغ 4 عدد
⫸ ماست 2 قاشق غذاخوری
⫸ زرده تخم مرغ 2 عدد
⫸ برنج 3 پیمانه
⫸ زرشک 100 گرم
⫸ خلال بادام و پسته از هر کدام 1 بسته
⫸ نبات 1 عدد
⫸ آب جوش 1 لیوان
⫸ زعفران به مقدار لازم
⫸ گلاب 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
⫸ ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
⫸ زردچوبه 1 قاشق چایخوری
⫸ پیاز 2 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده در خانه مجلسی و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن این غذای خیلی خوشمزه ، ابتدا دو عدد پیاز را پوست بگیرید ، بشورید و بعد اون رو به صورت خلالی خرد کنید. سپس مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد پیازها را درون آن بریزید.
مرحله دوم
بلافاصله 4 عدد ران مرغ رو روی پیازها قرار بدید. بعد ادویهها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، ادویه کاری و زردچوبه است رو روی مرغ بریزید ، بعد در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا مرغها به صورت کامل بپزند.
مرحله سوم
در فاصله پخت مرغ مقداری زعفران را به صورت کامل آسیاب کنید ، داخل یک ظرف بریزید و روی آن چند تکه قالب یخ قرار بدید و زمان بدید ، تا زعفران دم بکشد. بعد از اینکه زعفران دم کشید و مرغ پخت ، زعفران را روی مرغها بریزید.
مرحله چهارم
یک عدد نبات رو داخل یک ظرف قرار بدید ، روی آن یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا نبات داخل آب حل شود. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و بعد 100 گرم زرشک رو درون آن بریزید.
مرحله پنجم
بعد نبات حل شده داخل آب رو روی زرشکها بریزید و کمی تفت بدهید. حالا دو قاشق غذاخوری گلاب رو به همراه یک بسته خلال بادام ، یک بسته خلال پسته و مقداری زعفران به زرشک اضافه کنید ، با هم ترکیب کنید و کنار بذارید.
مرحله ششم
مرغهایی که پخته شده است را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و با یک چنگال اونها را ریش ریش کنید. سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، روی حرارت قرار بدید و وقتی که روغن داغ شد ، مرغها رو درون آن بریزید و سرخ کنید. سپس مرغهای سرخ شده را از داخل ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.
مرحله هفتم
داخل یک قابلمه 3 پیمانه برنج رو بریزید و بعد تا یک بند انگشت روی برنج ، آب بریزید و مقداری روغن و نمک به برنج اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا آب برنج کشیده و برنج نیم پز شود. بعد از اینکه برنج نیم پز شد ، اون رو داخل یک ظرف بریزید ، کنار بذارید و زمان بدید تا خنک شود.
مرحله هشتم
برای درست کردن مایع ته چین ، 2 قاشق غذاخوری ماست رو داخل یک ظرف بریزید و به آن دو عدد زرده تخم مرغ به همراه مقداری زعفران و گلاب اضافه کنید و تمام مواد رو با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.
مرحله نهم
وقتی که مواد ته چین به صورت یک دست ترکیب شد ، برنج رو به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید ، تا برنج به مایع ته چین آغشته شود.
مرحله دهم
داخل قابلمهای که میخواهید غذا رو دم بذارید ، مقداری روغن بریزید و بعد نیمی از برنج رو درون آن بریزید و سطح اون رو صاف کنید. سپس ترکیب زرشک رو روی برنج بریزید و بعد مرغ سرخ شده را روی زرشک بریزید.
مرحله یازدهم
باقیمانده برنج رو روی تمام این مواد بریزید و سطح اون را صاف کنید. سپس در قابلمه رو بذارید و اون رو روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید ، تا غذا دم بکشد. وقتی که غذا دم کشید ، اون رو داخل ظرف سرو بکشید و میل کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ زمانی که میخواهید مرغها را بپزید ، نیازی نیست که روی آن آب بریزید. زیرا حین پخت پیاز آب میاندازد و مرغ ها با آب پیاز و بخار آن میپزند.
◉ شما میتوانید به جای اینکه تمام برنج را با مایع ته چین ترکیب کنید ، نیمی از آن را با مایع ته چین ترکیب کنید و غذای دو رنگ داشته باشید.
◉ شما میتوانید به جای اینکه مرغ رو ابتدا بپزید ، بعد ریش ریش کنید و سرخ کنید ، از همان ابتدا مرغ را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید و با ادویهها اون رو سرخ کنید.
◉ این غذا رو میتوانید داخل فر هم درست کنید ، برای این کار مواد رو داخل قالب ته چین بریزید و روی آن فویل بکشید و روی فویل را چند سوراخ ایجاد کنید و قالب را داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 60 دقیقه قرار بدید.