طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی و مجلسی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی و مجلسی

سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم امروز براتون یه غذا داریم که مخصوص مجالستون هست غذای امروز طرز تهیه زرشک پلو با مرغ🍗 رستورانی و مجلسی امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید با من همراه باشید.

درجه سختی: 8/10

زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 120 دقیقه

 

🍗مواد لازم برای 4 نفر🍗

مرغ از هر قسمت می توان استفاده کرد 4 تکه⠀

پیاز 2 عدد برش خورده خلالی

هویج 2 عدد

فلفل دلمه 1 عدد کوچک

لیمو تازه 1 عدد (پوست لیمو کمی رنده شود)

رب 3 قاشق غذاخوری

زعفران مقداری

جعفری کمی


🥢مرحله اول

بتداروی مرغ را با چاقو دوخط انداخته برای اینکه سس که درست می کنیم داخلش نفوذ کند و خوشمزه شود در تابه روغن ریخته گرم شود و بعد مرغ ها را داخلش میگذاریم که رنگش تقریبا طلایی شود و طرف دیگر را هم تفت داده زیاد تفت نمیدیم وگرنه مرغ خشک می شود و بعد مرغ🍗 را از تابه در آورده کنار میگذاریم وروغن تابه را حتما دور بریزید چون بوی بد مرغ را گرفته


🥢مرحله دوم

پیاز را پوست کرفته ودو نصف کرده وهر کدام را از وسط برش زده وخلالی خرد کرده ، فلفل دلمه را هم مکعبی خرد کرده ، هویج راهم بصورت اریب برش زده⠀


🥢مرحله سوم

درتابه کمی روغن ریخته وپیاز را داخلش میریزیم کمی تفت میدهیم وقتی دما بالا آمد فلفل دلمه وهویچ را میریزیموکمی میگذاریم تفت بخورد وکمی دما بالا آمد رب را می ریزیم ومدت بیشتری تفت میدهیم تا رنگش باز شود


🥢مرحله چهارم

بعد آب جوش را ریخته به اندازه کمی جوش کرد  ورب باز شد مرغها را از سمتی که برش روش زدی داخلش گذاشته یک دسته جعفری کوچک که با نخ بسته ایم راکنار مرغ میگذاریم طعم عالی به مرغ میدهد وبعد آخر در آورده دور می اندازیم


🥢مرحله پنجم

نمک وفلفل را هم کمی میریزیم وزعفران هم کمی میریزیم وقتی جوش آمددرش را میگذاریم وباحرارت ملایم مرغ پخته شودوبرنج را هم آبکشی کرده ودم میگذاریم


🥢مرحله ششم

زرشک را شسته توی تابه کمی کره وروغن مایع ریخته وزرشک را توش میریزم وکمی تفت میدهیم و۱ قاشق شکر توش ریخته زرشک که شروع به باد کردن کرد سریع خاموش کرده

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.