طرز تهیه زیره پلو کرمانی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه زیره پلو کرمانی با گوشت چرخ کردهسلام شما عزیزان و کاربران سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 .غذای امروز زیره پلو کرمانی با گوشت چرخ کرده هست زیره پلو به غذای خوشمزس که هم میتونین با گوشت تیکه ای هم گوشت🥩 چرخ کرده درست کنین لطفا با من همراه باشید.

درجه سختی: 6/10

زمان پخت: 60
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 🍚 4 پيمانه

گوشت چرخ كرده 250 گرم

پياز 1🧅  عدد متوسط

زعفران به مقدار لازم

زيره سبز و سياه، نمك🧂، فلفل، كاري به مقدار لازم

روغن ذرت به مقدار لازم

كره 🧈 يا روغن حيواني به مقدار لازم


مرحله اول

برنج را چند ساعت در نمك خيس كرده و سپس آب را در قابلمه اي گذاشته تا به جوش بيايد، برنج را به آب اضافه كرده تا 8 الي 10 دقيقه جوش خورده و به صورت نيم دان برداريد و آبكش كنيد.


مرحله دوم

گوشت🥩 را برداشته و به آن پياز ريز رنده شده🧅 و آب گرفته شده را افزوده به همراه نمك،فلفل،كاري،زيره و زعفران آب شده و خوب به مدت 10 دقيقه ورز دهيد.


مرحله سوم

تابه اي را روي حرارت قرار داده و كمي روغن گوشت هاي قلقلي شده ريز را با شعله زياد تفت دهيد.


مرحله چهارم

حال قابلمه مورد نظر را برداشته و كف آن را كمي روغن بريزيد و سيب زميني چيده و سپس از برنج اضافه نموده در ٤ مرحله و هر مرتبه زيره ها و گوشت را لا به لاي برنج ريخته و در پايان با كمي كره و يا روغن حيواني 🧈 دم کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.