طرز تهیه گراتن سبزیجات خانگی بدون گوشت و مرغ در فر

طرز تهیه گراتن سبزیجات خانگی بدون گوشت و مرغ در فرسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه گراتن سبزیجات رو آوردیم ، اگر علاقه زیادی به غذاهایی دارید که با سبزیجات درست میشه. این غذارو از دست ندید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه گراتن سبزیجات

مواد لازم برای 4 نفر

سيب زميني بزرگ 2 عدد

بروكلي 2 پيمانه

قارچ 250 گرم

مخلوط هويج و نخود فرنگي و ذرت 1 پيمانه

نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

ريحان خشك 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس

كره 50 گرم

آرد 3 قاشق غذاخوری

شير 2 ليوان


مرحله اول

اول از همه ۵۰ گرم کره داخل قابلمه بریزید بعد از اینکه کره آب شد ۳ قاشق غذاخوری آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که بوی خامی آرد گرفته بشه سپس ۲ لیوان شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ بشه .


مرحله دوم

2 عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید اونو به صورت نگینی درشت خرد کنید و داخل ظرف مورد نظرتون بریزید سپس 2 پیمانه بروکلی خرد شده را روی اون بریزید.


مرحله سوم

۲۵۰ گرم قارچ را خوب بشویید و به صورت اسلایسی خورد کنید و اون رو روی سیب زمینی و بروکلی بریزید در آخر مخلوط هویج و نخود فرنگی و ذرت را روی مواد بریزید.


مرحله چهارم

نمک و فلفل سیاه بزنید و برای طعم بهتر یک قاشق ریحان خشک به مواد اضافه کنید و سپس سس بشامل روی اون بریزید و در آخر به اندازه دلخواهتون پنیر پیتزا روی مواد بریزید حالا ظرف رو داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.