طرز تهیه مینی تاکو بادمجان با پنیر خامه ای و گردو با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مینی تاکو بادمجان با پنیر خامه ای و گردو با طعمی بی نظیرسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مینی تاکو بادمجان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مینی تاکو بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجون 2 عدد

فلفل دلمه ای نصف عدد

پنیرخامه‌ ای 6 قاشق غذاخوری

گردو 3 قاشق غذاخوری

جعفری 2 قاشق چایخوری

پودر سیر و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع دو عدد بادمجان رو با پوست بشورید و بدون اینکه پوست اون‌ها رو بگیرید ، به صورت حلقه‌ای خرد کنید. حالا بادمجان‌ها رو داخل یک ظرف بریزید و مقداری نمک روی آنها بریزید. نیم ساعت کنار بذارید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.


مرحله دوم

بعد از گذشت این زمان ، بادمجان‌ها رو با دستمال خشک کنید. بعد داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، بادمجان‌ها را داخل آن بچینید و دو طرف اون‌ها را به صورت کامل سرخ کنید.


مرحله سوم

بعد از اینکه بادمجان‌ها به صورت کامل سرخ شد ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را کنار بذارید تا کامل خنک شوند.


مرحله چهارم

داخل یک ظرف پنیر خامه‌ای رو بریزید ، بعد نصف عدد فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه گردوی خرد شده و جعفری خرد شده به پنیر خامه‌ای اضافه کنید. سپس ادویه‌ها که شامل پودر سیر و فلفل سیاه هست ، به مواد اضافه کنید و با یک قاشق مواد رو ترکیب کنید تا یکدست شود.


مرحله پنجم

بادمجان‌های سرخ شده رو به شکل نان تاکو در بیاورید و مقداری از ترکیب پنیر خامه‌ای وسط آن بریزید. مقداری جعفری خرد شده روی آن بریزید و بعد مینی تاکو بادمجان رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه مینی تاکو بادمجان سالم‌تری داشته باشید ، می‌توانید بادمجان‌ها را داخل ظرف فر بچینید و مقداری روغن روی آنها اسپری کنید و داخل فر قرار بدید.
به هیچ عنوان در تهیه این تاکو خوشمزه پوست بادمجان‌ها را نگیرید.
برای اینکه تلخی بادمجان‌ها به صورت کامل گرفته شود ، اون‌ها رو داخل آب نریزید و مقداری نمک روی آنها بپاشید و اجازه بدید که خود بادمجان‌ها آب بیندازند.
برای سرخ کردن بادمجان‌ها داخل فر یا سرخ کن اون‌ها را به مدت 25 دقیقه در دمای 190 درجه قرار بدید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.