طرز تهیه پنیر پیتزا حرفه ایی با شیر

طرز تهیه پنیر پیتزا حرفه ایی با شیر

سلام همراهان عزیز به سایت آشپزم 👩🏻‍🍳 خوش آمدید امروز میریم سراغ طرز تهیه پنیر پیتزا یه آموزش عالی دیگه که طعمش دقیقا مثل پنیرپیتزای بازاریه امیدوارم که مفید واقع بشه و پست رو دوست داشته باشین.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

شیر خام محلی 🥛 2 کیلو

سرکه سفید 10 تا 12 قاشق غذاخوری

نمک 🧂 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا شیر خام محلی پر چرب 🥛رو میزاریم روی حرارت 🔥. وقتی یکم گرم شد ( انگشت رو فرو کنید توی شیر اگر داغیش باید در حدی باشه که انگشت نسوزه) سرکه رو قاشق قاشق 🥄به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیر بریده بشه.


مرحله دوم

بعد از دو سه دقیقه پنیر🧀 یک گوشه جمع میشه (دقت کنید حرارت کم باشه اصلا نباید شیر🥛بجوشه) پنیر رو برمیداریم و میزاریم داخل صافی و آبش رو میگیریم.


مرحله سوم

نمک🧂 رو به آب پنیر اضافه میکنیم و اجازه میدیم جوش بیاد وقتی جوشید پنیر رو میزاریم داخلش به مدت 20 ثانیه و بعد دوباره آبش رو میگیریم ‌و میزاریم داخل آب یخ و 20 ثانیه هم داخل آب یخ بمونه.(همین کار رو 4 الی 5 بار تکرار کنید)


مرحله چهارم

پنیر رو بزارید داخل کیسه فریزر و بزارید فریزر به مدت 7 الی 8 ساعت . پنیر رو از فریزر خارج کرده و یک ربع میزاریم در دمای محیط بمونه بعد با رنده‌ی درشت ، رنده میکنیم (حتما پنیر رو داخل فریزر نگهداری کنید)


نکته:

حتما شیر خام و پر چرب باشه
❌ حرارت کم باشه تا شیر نجوشه
❌ حتما از آب یخ استفاده کنید و تکه‌های یخ در ظرف باشه

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.