طرز تهیه پاستا سیر و گردو وگان بدون مرغ به روش رستورانی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پاستا گردو + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پاستا گردو
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پاستا فتوچینی 200 گرم
⫸ گردو 1 لیوان
⫸ سیر 2 حبه
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ شیر بادام نصف لیوان
⫸ مخمر تغذیه ای 2 قاشق غذاخوری
⫸ جعفری خرد شده به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خمیر پاستا با آرد بدون گلوتن ساده و با کیفیت + نکات مهم
مرحله اول
برای درست کردن این پاستای خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، پاستا رو به همراه نمک داخل آب بریزید و زمان بدید تا پاستاها بپزند و نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بذارید تا خنک شود.
مرحله دوم
برای درست کردن سس گردو ، ابتدا گردوها را داخل ظرف بریزید و به آنها مقداری آب اضافه کنید. دو ساعت زمان بدید تا گردوها داخل آب بمانند و خیس بخورند. حالا گردوهای خیس شده رو آبکش کنید و در مخلوط کن بریزید.
مرحله سوم
سیرها رو پوست بگیرید و بشورید و به همراه روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه و مخمر تغذیهای به گردوها اضافه کنید. حالا دستگاه رو روشن کنید و شیر گیاهی را کم کم به مواد اضافه کنید تا زمانی که سس به بافت کرمی و نرم برسد.
مرحله چهارم
پاستا پخته شده رو داخل یک ماهیتابه بریزید و بعد به آن سس گردو رو اضافه کنید. ماهیتابه رو روی حرارت خیلی کم قرار بدید و مواد را ترکیب کنید ، تا تمامی پاستا به سس آغشته شود و کمی پاستا گرم شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه پاستا با سس ترکیب شد ، اون رو داخل ظرف سرو بریزید و روی اون را با جعفری خرد شده تزیین کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ خیس کردن گردو باعث میشود که گردو نرمتر شود و راحتتر هضم شود.
◉ اگر از شیر گیاهی در تهیه این غذا استفاده میکنید ، حتماً نوع بدون طعم و شکر را استفاده کنید تا طعم سس خالص بماند.
◉ بسته به سلیقه خود میتوانید غلظت سس را بیشتر یا کمتر کنید.
◉ در تهیه این پاستا میتوانید از سبزیجات بخارپز شده مانند بروکلی ، قارچ یا گوجه فرنگی خشک استفاده کنید.
◉ اگر مخمر تغذیهای در دسترس نداشتید ، میتوانید آن را حذف کنید و به جای آن از پنیر پارمزان استفاده کنید. اما در این صورت غذای شما وگان نیست.