طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی رژیمی و خوشمزه با بلغور

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی رژیمی و خوشمزه با بلغور سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک سالاد جذاب و  رژیمی رو آوردیم به اسم سالاد🥗 تبوله لبنانی.
تبوله یک نوع سالاد🥗 است که بیشتر از جعفری خرد شده ، گوجه فرنگی ، نعناع ، ​​پیاز ، بلغور تهیه و با زیتون سرو میشود .
تبوله به طور سنتی در کشورهای عربی به ویژه لبنان رواج دارد تبوله مانند حمص ، بابا غنوش ، نان پیتا و … تبدیل به غذای بین المللی شده و در کشورهای مختلف از محبوبیت ویژه ای برخوردار است
این سالاد یک وعده غذایی سالم برای افرادی هست که به سلامت خودشون اهمیت میدن ، برای یادگیری این سالاد 🥗 با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

بلغور 1 کاسه

خیار🥒 2 عدد

گوجه🍅 4 عدد

جعفری 2 دسته

پیازچه 2 دسته

گشنیز و تره به مقدار لازم

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

سرکه سیب 1 قاشق سوپخوری

آب لیمو ترش تازه🍋 1 قاشق سوپخوری

نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه و ساده ابتدا جعفری ، پیازچه و تره رو باهم خرد کنید بعد داخل یک ظرف بریزید سپس چهار عدد گوجه فرنگی 🍅 را بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به سبزی ها اضافه کنید.


مرحله دوم

دو عدد خیار 🥒 رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به گوجه فرنگی🍅 و سبزی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید حالا بلغورهایی که چند ساعت خیس خورده رو به بقیه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله سوم

برای درست کردن سس ابتدا روغن زیتون رو داخل ظرف بریزید بعد به آن سرکه سیب ، آبلیمو🍋 ، نمک🧂 و فلفل رو اضافه کنید و هم بزنید و سس رو روی سالاد بریزید و با هم مخلوط کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.