طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی رژیمی و خوشمزه با بلغور
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک سالاد جذاب و رژیمی رو آوردیم به اسم سالاد🥗 تبوله لبنانی.
تبوله یک نوع سالاد🥗 است که بیشتر از جعفری خرد شده ، گوجه فرنگی ، نعناع ، پیاز ، بلغور تهیه و با زیتون سرو میشود .
تبوله به طور سنتی در کشورهای عربی به ویژه لبنان رواج دارد تبوله مانند حمص ، بابا غنوش ، نان پیتا و … تبدیل به غذای بین المللی شده و در کشورهای مختلف از محبوبیت ویژه ای برخوردار است
این سالاد یک وعده غذایی سالم برای افرادی هست که به سلامت خودشون اهمیت میدن ، برای یادگیری این سالاد 🥗 با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ بلغور 1 کاسه
⫸ خیار🥒 2 عدد
⫸ گوجه🍅 4 عدد
⫸ جعفری 2 دسته
⫸ پیازچه 2 دسته
⫸ گشنیز و تره به مقدار لازم
⫸ روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
⫸ سرکه سیب 1 قاشق سوپخوری
⫸ آب لیمو ترش تازه🍋 1 قاشق سوپخوری
⫸ نمک🧂 و فلفل به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه سس سیر لبنانی رستورانی و خوش طعم
مرحله اول
برای درست کردن این سالاد خوشمزه و ساده ابتدا جعفری ، پیازچه و تره رو باهم خرد کنید بعد داخل یک ظرف بریزید سپس چهار عدد گوجه فرنگی 🍅 را بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به سبزی ها اضافه کنید.
مرحله دوم
دو عدد خیار 🥒 رو بشورید و به صورت نگینی خرد کنید و به گوجه فرنگی🍅 و سبزی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید حالا بلغورهایی که چند ساعت خیس خورده رو به بقیه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
برای درست کردن سس ابتدا روغن زیتون رو داخل ظرف بریزید بعد به آن سرکه سیب ، آبلیمو🍋 ، نمک🧂 و فلفل رو اضافه کنید و هم بزنید و سس رو روی سالاد بریزید و با هم مخلوط کنید ؛ نوش جان