طرز تهیه تاس کباب گیاهی وگان با طعم بی نظیر
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه گیاهی رو آوردم به اسم تاس کباب گیاهی.این غذا به قدری خوشمزه و متفاوت هست که مطمعنا بعد خوردن اون به گیاهخوار شدن فکر میکنید.با من همراه باشید.
طرز تهیه تاس کباب گیاهی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیب زمینی تقریبا درشت 1 عدد
⫸ پیاز متوسط 2 عدد
⫸ بادمجون متوسط 2 عدد
⫸ گوجه متوسط 2 عدد
⫸ فلفل دلمه ای 1 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ کره 50 گرم
⫸ آب 1 لیوان
⫸ پاپریکا 1 قاشق چابخوری
⫸ نمک نصف قاشق چابخوری
⫸ فلفل سیاه و نوک قاشق چابخوری
مرحله اول
بریم که با هم یک تاس کباب گیاهی درست کنیم ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و اون را بشورید سپس به صورت اسلایسی اون رو خرد کنید و ته قابلمه آنها را بچینید حالا یک عدد سیب زمینی را بشورید و با پوستکن پوست آن را بگیرید حالا سیب زمینی ها را هم به صورت اسلایسی برش بزنید حالا سیب زمینی ها روی پیازها بچینید
مرحله دوم
در این مرحله دو عدد بادمجان متوسط رو بشورید و پوست و آنها را بگیرید سپس اونها رو هم به صورت اسلاید های ۲ سانتی برش بزنید و روی سیب زمینی ها بچینید حالا دو عدد گوجه متوسط رو بشورید رو آنها را هم به صورت اسلایسی خرد کنید و روی بادمجانها بچینید. حالا میریم سراغ فلفل دلمهای اون رو بشورید و به صورت اسلایسی خرد کنید و آنها را هم روی همه مواد بچینید.
مرحله سوم
برای طعم بهتر دو حبه سیر رو پوست بگیرید و اونهارو به صورت اسلایسی خرد کنید.حالا سیر هارو روی همه سبزیجات بریزید و کمی فلفل سیاه به همراه کمی نمک و پاپریکا روی مواد بریزید حالا دو قالب کره رو به همراه کمی آب روی مواد بریزید و بزارید ۲ ساعت بپزه.سپس اونرو داخل ظرف سرو بریزیدنوش جان