طرز تهیه کیک انجیر بدون شیر و ماست در فر با بافت عالی

طرز تهیه کیک انجیر بدون شیر و ماست در فر با بافت عالیهنرمندان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی خوشمزه رو آوردیم که مبتونید در زمان خیلی کم و به صورت خیلی راحت درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه کیک انجیر در فر هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کیک انجیر بدون شیر و ماست

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

⫸ انجیر 100 گرم

⫸ آرد 250 گرم

⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

⫸ نمک 1/4 قاشق چای خوری

⫸ دارچین 1/8 قاشق چای خوری

⫸ تخم مرغ 3 عدد

⫸ شکر 100 گرم

⫸ وانیل 1/4 قاشق چای خوری

⫸ رنده پوست لیموترش 1 قاشق چای خوری


مرحله اول

ابتدا 3 عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و بعد به آن شکر و وانیل رو اضافه کنید و انقدر با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود بعد 1 عدد رنده پوست لیمو ترش را به آن اضافه کنید و مجدداً با هم مخلوط کنید .


مرحله دوم

15 دقیقه روی حرارت بزارید تا بمونه بعد از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا از حرارت بیوفتد هر از گاهی ظرف را دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیره حالا به مواد کره رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید کنار بگذارید .


مرحله سوم

آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک رو با هم مخلوط کنید و این مخلوط را 2 بار الک کنید و طی 2 مرحله به مواد اضافه کنید و همه اونها رو باهم مخلوط کنید .


مرحله چهارم

داخل قالب مورد نظرتون کاغذ روغنی قرار بدید بعد از مواد کیک داخل آن بریزید سپس انجیرها را روی آن بچینید و بعد کیک رو داخل فری که از قبل به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان


نکات مهم :

◉ برای این مقدار مواد قالب مستطیل با ابعاد 28 در 10 مناسب است .

 در صورت عدم دسترسی به فر قالب نچسب سایز 20 مناسب می باشد .

 پخت کیک را با سیخ چوبی چک کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.