طرز تهیه کیک انجیر بدون شیر و ماست در فر با بافت عالی
هنرمندان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خیلی خوشمزه رو آوردیم که مبتونید در زمان خیلی کم و به صورت خیلی راحت درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه کیک انجیر در فر هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک انجیر بدون شیر و ماست
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ انجیر 100 گرم
⫸ آرد 250 گرم
⫸ بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
⫸ نمک 1/4 قاشق چای خوری
⫸ دارچین 1/8 قاشق چای خوری
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 100 گرم
⫸ وانیل 1/4 قاشق چای خوری
⫸ رنده پوست لیموترش 1 قاشق چای خوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا برای ولنتاین
مرحله اول
ابتدا 3 عدد تخم مرغ رو داخل یک ظرف بشکنید و بعد به آن شکر و وانیل رو اضافه کنید و انقدر با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود بعد 1 عدد رنده پوست لیمو ترش را به آن اضافه کنید و مجدداً با هم مخلوط کنید .
مرحله دوم
15 دقیقه روی حرارت بزارید تا بمونه بعد از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا از حرارت بیوفتد هر از گاهی ظرف را دورگیری کنید تا کیک بوی تخم مرغ نگیره حالا به مواد کره رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید کنار بگذارید .
مرحله سوم
آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک رو با هم مخلوط کنید و این مخلوط را 2 بار الک کنید و طی 2 مرحله به مواد اضافه کنید و همه اونها رو باهم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
داخل قالب مورد نظرتون کاغذ روغنی قرار بدید بعد از مواد کیک داخل آن بریزید سپس انجیرها را روی آن بچینید و بعد کیک رو داخل فری که از قبل به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدید ؛ نوش جان
نکات مهم :
◉ برای این مقدار مواد قالب مستطیل با ابعاد 28 در 10 مناسب است .
◉ در صورت عدم دسترسی به فر قالب نچسب سایز 20 مناسب می باشد .
◉ پخت کیک را با سیخ چوبی چک کنید .