طرز تهیه کیک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا برای ولنتاین

طرز تهیه کیک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا برای ولنتاینسلام به آشپزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خوشمزه رو آوردیم که یک گزینه عالی برای ولنتاین و تولدهاست ، آموزش امروز طرز تهیه کیک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا هست .
یک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا کیک ، نوعی کیک یا دسر فرانسوی است که از نوعی کیک مرطوب با داشتن مغز شکلاتی مذاب تشکیل شده و ظاهر و طعمی فریبنده دارد ، علت نام گذاری این کیک این است که با اولین برشی که روی کیک ایجاد شود مواد شکلاتی داخل آن مانند مواد مذاب خارج میشود و این جذابیت زمانی بیشتر خواهد شد که زمان داغ بودن کیک یک اسکوپ بستنی روی آن قرار گیرد .
برای تهیه و سرو این کیک جذاب با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه کیک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن نصف لیوان

کاکائو 2 قاشق مرباخوری

شکلات تلخ 80 گرم

وانیل 1 بسته

بیکینگ پودر 1 بسته

آرد 2 لیوان + 2 قاشق غذاخوری

سس شکلات سفید به مقدار لازم

شیر 2 لیوان

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

شکلات سفید 100 گرم

کره 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

در قدم اول برای تهیه این کیک نیاز به قالب میان تهی دارید ؛ حالا برای شروع داخل یک ظرف گود 1 لیوان شکر بریزید و بعد به آن 3 عدد تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه سپس 1 لیوان روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید بعد شکلاتی که از قبل آن را به روش بنماری ذوب کردید را اضافه کنید و مواد را کامل هم بزنید .


مرحله دوم

وقتی که مواد یکدست شد پودر کاکائو را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا وقتی که مواد کاملاً یکدست بشه حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً یکدست بشه ، قالبتون رو با کره چرب کنید و بعد از مواد کیک را داخل آن بریزید و آن را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید قرار بدید تا زمانی که کیک پف کنه و بپزه .


مرحله سوم

بعد از اینکه کیک پخت و سرد شد آن را داخل یک ظرف برگردانید و اجازه بدید تا از دما بیفته در این فاصله داخل یک ظرف 2 لیوان شیر رو بریزید و به آن شکر و نشاسته ذرت رو اضافه کنید با هم مخلوط کنید و روی حرارت گاز قرار بدید تا به غلظت فرنی برسه وقتی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید .


مرحله چهارم

شکلات سفید را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل مواد باز بشه در آخر 1 قاشق چای خوری کره رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد این مخلوط را به طور کامل روی کیک بریزید و حفره میانی کیک رو با این سس پر کنید و بر روی آن را با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.