طرز تهیه کیک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا برای ولنتاین
سلام به آشپزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک کیک خوشمزه رو آوردیم که یک گزینه عالی برای ولنتاین و تولدهاست ، آموزش امروز طرز تهیه کیک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا هست .
یک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا کیک ، نوعی کیک یا دسر فرانسوی است که از نوعی کیک مرطوب با داشتن مغز شکلاتی مذاب تشکیل شده و ظاهر و طعمی فریبنده دارد ، علت نام گذاری این کیک این است که با اولین برشی که روی کیک ایجاد شود مواد شکلاتی داخل آن مانند مواد مذاب خارج میشود و این جذابیت زمانی بیشتر خواهد شد که زمان داغ بودن کیک یک اسکوپ بستنی روی آن قرار گیرد .
برای تهیه و سرو این کیک جذاب با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه کیک شکلاتی آتشفشانی یا چاکلت لاوا
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ تخم مرغ 3 عدد
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ شیر 1 لیوان
⫸ روغن نصف لیوان
⫸ کاکائو 2 قاشق مرباخوری
⫸ شکلات تلخ 80 گرم
⫸ وانیل 1 بسته
⫸ بیکینگ پودر 1 بسته
⫸ آرد 2 لیوان + 2 قاشق غذاخوری
⫸ سس شکلات سفید به مقدار لازم
⫸ شیر 2 لیوان
⫸ نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ شکر 2 قاشق غذاخوری
⫸ شکلات سفید 100 گرم
⫸ کره 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک شکلاتی کافی شاپی بدون فر با بافت عالی
مرحله اول
در قدم اول برای تهیه این کیک نیاز به قالب میان تهی دارید ؛ حالا برای شروع داخل یک ظرف گود 1 لیوان شکر بریزید و بعد به آن 3 عدد تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کرم رنگ و کشدار بشه سپس 1 لیوان روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید بعد شکلاتی که از قبل آن را به روش بنماری ذوب کردید را اضافه کنید و مواد را کامل هم بزنید .
مرحله دوم
وقتی که مواد یکدست شد پودر کاکائو را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا وقتی که مواد کاملاً یکدست بشه حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً یکدست بشه ، قالبتون رو با کره چرب کنید و بعد از مواد کیک را داخل آن بریزید و آن را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید قرار بدید تا زمانی که کیک پف کنه و بپزه .
مرحله سوم
بعد از اینکه کیک پخت و سرد شد آن را داخل یک ظرف برگردانید و اجازه بدید تا از دما بیفته در این فاصله داخل یک ظرف 2 لیوان شیر رو بریزید و به آن شکر و نشاسته ذرت رو اضافه کنید با هم مخلوط کنید و روی حرارت گاز قرار بدید تا به غلظت فرنی برسه وقتی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید .
مرحله چهارم
شکلات سفید را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات داخل مواد باز بشه در آخر 1 قاشق چای خوری کره رو به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد این مخلوط را به طور کامل روی کیک بریزید و حفره میانی کیک رو با این سس پر کنید و بر روی آن را با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ؛ نوش جان