طرز تهیه پاستا پنه بدون گوشت و مرغ برا گیاهخواران (وگان)
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه بدون گوشت رو آوردیم به اسم پاستا پنه بدون گوشت. این غذای خیلی ساده رو میتونید به راحتی با کمترین دردسر درست کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پاستا پنه بدون گوشت
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پاستا پنه نصف 1 بسته
⫸ پیاز 1 عدد متوسط
⫸ سیر 4 حبه
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سر خالی
⫸ خامه صبحانه نصف پاکت
⫸ شیر 2/3 لیوان
⫸ پنیر پیتزا 1 لیوان
⫸ زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، آویشن به میزان لازم
⫸ روغن مایع به میزان لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ بسیار خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن این پاستای خیلی خوشمزه ابتدا یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی آن را خرد کنید حالا داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد پیاز ها رو داخل ماهیتابه بریزید و کمی تفت بدید تا سبک و طلایی بشه.
مرحله دوم
وقتی که پیاز کمی سبک شد چهار حبه سیر که اونها رو پوره کردید به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید تا وقتی که عطر سیر بلند بشه.
مرحله سوم
وقتی که عطر سیر بلند شد ادویه ها که شامل زردچوبه فلفل سیاه نمک و آویشن هست رو به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی ادویه ها گرفته بشه.
مرحله چهارم
حالا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ رب تغییر کنه وقتی که رنگ رب تغییر کرد و بوی خامی آن گرفته شد به مواد نصف پاکت خامه دو سوم لیوان شیر و یک لیوان پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که پنیر آب بشه.بعد اجازه بدبد تا سس غلیظ بشه.
مرحله پنجم
حالا داخل قابلمه موردنظرتان کمی آب بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که آب به جوش بیاد وقتی که آب به جوش آمد به آن روغن و نمک اضافه کنید و هم بزنید بعد پاستا رو داخل آب بریزید و اجازه بدید تا به مدت ۸ دقیقه بپزه.
مرحله ششم
بعد از این مدت پاستا را از داخل آب خارج کنید و به سس اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که پاستا ها و سس خوب با هم مخلوط شدن داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بمونه تا کاملا بپزه.نوش جان