طرز تهیه پیتزا کارامل و بیکن با نان پیتزا سس تند با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیتزا کارامل و بیکن با نان پیتزا سس تند با طعمی بی نظیرسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیتزا کارامل + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 35 دقیقه

طرز تهیه پیتزا کارامل

مواد لازم برای 5 نفر

نان پیتزا 2 عدد

کره 20 گرم

شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری

سس تند 2 قاشق غذاخوری

سویا سس 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا به مقدار لازم

آویشن 1 قاشق چایخوری

بیکن 200 گرم


مرحله اول

برای شروع داخل ماهیتابه 20 گرم کره رو بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا کره آب شود. وقتی که کره آب شد ، یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا شکر به صورت کامل آب شود.


مرحله دوم

در مرحله دوم ، به مواد سویا سس و سس تند رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا مواد یکدست شود. سپس اون را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید ، تا سس خنک شود.


مرحله سوم

نان‌های پیتزا را روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته‌اید ، قرار بدید و روی آنها مقداری از ترکیبی که درست کردید بریزید. سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید.


مرحله چهارم

200 گرم بیکن رو به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید و روی پنیر پیتزا بریزید. در نهایت مقداری آویشن روی پیتزاها بریزید.


مرحله پنجم

سینی رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید ، به مدت 20 دقیقه بزارید و صبر کنید تا پیتزاها پخته شود. بعد اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید به دمای محیط برسد. سپس برش بزنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که پیتزا باید در زمان کوتاه و با دمای بالا پخته شود تا آب نیندازد.
در صورتی که بعد از پخت روی پیتزا برشته نشد ، 2 دقیقه گریل دستگاه رو روشن کنید.
اگر دمای فر قوی بود باید 10 درجه کمتر در نظر بگیرید تا پنیر نسوزد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.