طرز تهیه پیتزا کارامل و بیکن با نان پیتزا سس تند با طعمی بی نظیر
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیتزا کارامل + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا کارامل
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ نان پیتزا 2 عدد
⫸ کره 20 گرم
⫸ شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
⫸ سس تند 2 قاشق غذاخوری
⫸ سویا سس 2 قاشق غذاخوری
⫸ پنیر پیتزا به مقدار لازم
⫸ آویشن 1 قاشق چایخوری
⫸ بیکن 200 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پیتزا تست در 15 دقیقه آسان و لذیذ
مرحله اول
برای شروع داخل ماهیتابه 20 گرم کره رو بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا کره آب شود. وقتی که کره آب شد ، یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا شکر به صورت کامل آب شود.
مرحله دوم
در مرحله دوم ، به مواد سویا سس و سس تند رو اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا مواد یکدست شود. سپس اون را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید ، تا سس خنک شود.
مرحله سوم
نانهای پیتزا را روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختهاید ، قرار بدید و روی آنها مقداری از ترکیبی که درست کردید بریزید. سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید.
مرحله چهارم
200 گرم بیکن رو به اندازههای دلخواهتون خرد کنید و روی پنیر پیتزا بریزید. در نهایت مقداری آویشن روی پیتزاها بریزید.
مرحله پنجم
سینی رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید ، به مدت 20 دقیقه بزارید و صبر کنید تا پیتزاها پخته شود. بعد اونها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید به دمای محیط برسد. سپس برش بزنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ توجه کنید که پیتزا باید در زمان کوتاه و با دمای بالا پخته شود تا آب نیندازد.
◉ در صورتی که بعد از پخت روی پیتزا برشته نشد ، 2 دقیقه گریل دستگاه رو روشن کنید.
◉ اگر دمای فر قوی بود باید 10 درجه کمتر در نظر بگیرید تا پنیر نسوزد.