طرز تهیه ساندویچ ذرت مکزیکی در 30 دقیقه آسان و خانگی

طرز تهیه ساندویچ ذرت مکزیکی در 30 دقیقه آسان و خانگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ ذرت مکزیکی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه ساندویچ ذرت مکزیکی

مواد لازم برای 3 نفر

فیله مرغ 3 عدد

پودر سیر ، پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه ، روغن زیتون به مقدار لازم

ذرت 1/5 پیمانه

مایونز 3 قاشق غذاخوری

آب لیمو 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

سیر 1 حبه

پنیر پیتزا 1 پیمانه

نان لواش 3 عدد

جعفری خشک 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ ذرت مکزیکی ، 3 عدد فیله مرغ را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن پودر سیر ، پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه و مقداری روغن زیتون اضافه کنید. بعد با دست مرغ‌ها را ماساژ بدید تا ادویه‌ها به صورت کامل به خورد آنها برود.


مرحله دوم

روی ظرف و سلفون بکشید و اون رو به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا مرغ مزه‌دار شود. بعد از گذشت این زمان ، مرغ‌ها را از داخل یخچال خارج کنید و بعد اون‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، مرغ‌ها را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که مرغ‌ها بپزند و تغییر رنگ بدهند.


مرحله چهارم

حالا ذرت رو به همراه سیر خرد شده ، مایونز ، پنیر پیتزا ، فلفل قرمز و آب لیمو به مرغ اضافه کنید و هم بزنید ، تا پنیر پیتزا به صورت کامل آب شود. بعد مواد را از روی حرارت بردارید.


مرحله پنجم

روی سطح کار لواش قرار بدید و بعد از ترکیب ذرت و مرغ داخل آن بریزید. سپس مقداری جعفری خشک روی مواد بریزید و نان رو به صورت کامل ببندید. حالا داخل همان ماهیتابه که مواد را درست کردید ، ساندویچ رو قرار بدید و دو طرف اون رو گریل کنید. بعد ساندویچ را از داخل ماهیتابه بیرون خارج کنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
استفاده از مرغ در تهیه این ساندویچ کاملاً دلبخواهیست و اگر در دسترس نداشتید می‌توانید اون را حذف کنید.
گریل کردن ساندویچ در مرحله آخر کاملاً دلبخواهیست و اگر دوست نداشتید می‌توانید این مرحله را حذف کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.