طرز تهیه ساندویچ ذرت مکزیکی در 30 دقیقه آسان و خانگی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ ذرت مکزیکی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ ذرت مکزیکی
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ فیله مرغ 3 عدد
⫸ پودر سیر ، پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه ، روغن زیتون به مقدار لازم
⫸ ذرت 1/5 پیمانه
⫸ مایونز 3 قاشق غذاخوری
⫸ آب لیمو 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
⫸ سیر 1 حبه
⫸ پنیر پیتزا 1 پیمانه
⫸ نان لواش 3 عدد
⫸ جعفری خشک 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه ساندویچ قارچ و گردو آسان و لذیذ با طعمی جذاب
مرحله اول
برای درست کردن ساندویچ ذرت مکزیکی ، 3 عدد فیله مرغ را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن پودر سیر ، پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه و مقداری روغن زیتون اضافه کنید. بعد با دست مرغها را ماساژ بدید تا ادویهها به صورت کامل به خورد آنها برود.
مرحله دوم
روی ظرف و سلفون بکشید و اون رو به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا مرغ مزهدار شود. بعد از گذشت این زمان ، مرغها را از داخل یخچال خارج کنید و بعد اونها را به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله سوم
داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، مرغها را درون آن بریزید و تفت بدید تا جایی که مرغها بپزند و تغییر رنگ بدهند.
مرحله چهارم
حالا ذرت رو به همراه سیر خرد شده ، مایونز ، پنیر پیتزا ، فلفل قرمز و آب لیمو به مرغ اضافه کنید و هم بزنید ، تا پنیر پیتزا به صورت کامل آب شود. بعد مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
روی سطح کار لواش قرار بدید و بعد از ترکیب ذرت و مرغ داخل آن بریزید. سپس مقداری جعفری خشک روی مواد بریزید و نان رو به صورت کامل ببندید. حالا داخل همان ماهیتابه که مواد را درست کردید ، ساندویچ رو قرار بدید و دو طرف اون رو گریل کنید. بعد ساندویچ را از داخل ماهیتابه بیرون خارج کنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ استفاده از مرغ در تهیه این ساندویچ کاملاً دلبخواهیست و اگر در دسترس نداشتید میتوانید اون را حذف کنید.
◉ گریل کردن ساندویچ در مرحله آخر کاملاً دلبخواهیست و اگر دوست نداشتید میتوانید این مرحله را حذف کنید.