طرز تهیه کاسرول سبزیجات در زمان کم ویژه افراد وگان

طرز تهیه کاسرول سبزیجات در زمان کم ویژه افراد وگانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کاسرول سبزیجات + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه کاسرول سبزیجات

مواد لازم برای 4 نفر

سیب ‌زمینی 3 عدد

کدو سبز 2 عدد

هویج 2 عدد

قارچ 200 گرم

فلفل دلمه‌ ای 1 عدد

اسفناج 2 پیمانه

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

گوجه 3 عدد

پنیر موزارلا 1 پیمانه

خامه 1/2 پیمانه

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آویشن خشک 1 قاشق چایخوری

پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری

پودر سوخاری 1/2 پیمانه


مرحله اول

برای شروع سیب زمینی را پوست بگیرید ، بعد اون‌ها را به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید و کنار بزارید. حالا کدو سبز رو هم به اندازه دلخواه خرد کنید و کنار بزارید.  هویج‌ها را هم بشورید ، بر پوست بگیرید و به اندازه‌های دلخواهتون خرد کنید.


مرحله دوم

قارچ‌ها را هم بشورید ، خشک کنید و به صورت اسلایسی خرد کنید. داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. وقتی که روغن گرم شد ، پیاز رو پوست بگیرید بشورید ، اون رو به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید.


مرحله سوم

سیر را هم پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید ، به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که سیر و پیاز سبک و طلایی شوند. حالا هویج ، فلفل دلمه‌ای و قارچ رو هم اضافه کنید و 5 الی 7 دقیقه دیگر مواد رو تفت بدید تا سبزیجات کمی نرم شوند.


مرحله چهارم

اسفناج رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید تا زمانی که نرم شوند. بعد سبزیجات رو کنار بذارید. حالا داخل یک کاسه گوجه فرنگی رنده شده رو بریزید و به آن خامه ، نمک ، فلفل ، آویشن و پاپریکا را اضافه کنید و ترکیب کنید و سس رو کنار بذارید.


مرحله پنجم

داخل ظرف مخصوص فر رو با کمی روغن زیتون چرب کنید و یک لایه از سیب زمینی‌های خرد شده داخل آن بچینید. بعد مقداری از سبزیجات تفت داده شده روی سیب‌زمینی‌ها بریزید ، بعد کمی از سس گوجه فرنگی و خامه روی سبزیجات بریزید. این کار و تکرار کنید تا مواد تمام شود.


مرحله ششم

مقداری پنیر و پودر سوخاری روی مواد بریزید و ظرف را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردید ، به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار بدید تا سیب زمینی‌ها بپزد و روی کاسرول طلایی شود. نوش جان


نکات مهم
در تهیه کاسرول سبزیجات می‌توانید از بروکلی ، گل کلم ، ذرت یا هر سبزیجات دیگه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.
اگر غذای وگان می‌خواهید درست کنید ، می‌توانید از خامه گیاهی و پنیر وگان استفاده کنید.
اگر نگران نپختن سیب زمینی‌ها هستید ، اون‌ها را از قبل کمی بخارپز کنید تا سریع‌تر بپزند.
می‌توانید از ادویه‌های دلخواه مانند کاری ، زنجبیل یا دارچین برای طعم دهی متفاوت استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.