طرز تهیه املت پستو (پستو اگزه) صبحونه ی لاکچری در ۱۰ دقیقه
سلام به دوستای عزیز و خوشسلیقهی آشپزم
امروز قراره با یه غذای ساده ولی فوقالعاده ترند و خوشمزه آشنا بشیم: املت پستو (Pesto Eggs) که توی شبکههای اجتماعی مثل کلی محبوب شده!
طرز تهیه املت پستو (پستو اگزه)
مواد لازم برای ۱ نفر
⫸ تخممرغ ۲ عدد
⫸ سس پستو ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
⫸ نان تست ۱ یا ۲ عدد
⫸ پنیر فتا یا پنیر خامهای به میزان دلخواه
⫸ گوجه خشک شده یا گوجه گیلاسی
⫸ ریحان تازه، نمک، فلفل، سیر (دلخواه)
مرحله اول: آمادهسازی ماهیتابه با پستو
در یک ماهیتابه نچسب، به جای روغن از سس پستو استفاده کنید، پستو رو کمی گرم کنید تا عطر ریحون و سیرش آزاد بشه.
مرحله دوم: اضافه کردن تخممرغها
حالا تخممرغ ها رو به آرامی روی سس پستو بشکنید.
با حرارت متوسط رو به پایین بپزید تا سفیده ها ببنده و زرده نیمپز بمونه (یا کامل بسته شه، بسته به ذائقه شما).
مرحله سوم: تست کردن نان و آمادهسازی نهایی
در همین حین، نون تست رو توی توستر یا تابه تست کن، روش کمی پنیر فتا یا خامه ای بمال و تخممرغ پستو رو بذار روش.
با گوجه خشک، برگ ریحون تازه و کمی فلفل سیاه تزئین کن. نوش جان!
◉ از پستوی خونگی یا آماده استفاده کن، ولی حتماً کیفیت بالا داشته باشه.
◉ حرارت بالا نذار، چون پستو میسوزه و تلخ میشه.
◉ میتونی تخممرغ رو هم بزنی و شبیه املت کلاسیک درست کنی، ولی مدل سنتی همین نیمرو هست.
◉ تخممرغ: منبع عالی پروتئین، ویتامین B12 و کولین برای سلامت مغز.
◉ ریحان: حاوی آنتیاکسیدان و ضدالتهاب طبیعی.
◉ روغن زیتون (در پستو): کمک به سلامت قلب و کاهش کلسترول.
◉ گوجه خشک: غنی از لیکوپن و مفید برای پوست.
◉ پنیر فتا: منبع کلسیم و پروتئین، تقویت استخوانها.
سؤالات پرتکرار درباره املت پستو
۱. آیا میتونم پستو رو خودم درست کنم؟
بله، خیلی راحت با ریحون، سیر، روغن زیتون، مغز دانه (مثل بادام یا گردو) و کمی پنیر پارمزان درست میشه.
۲. میتونم تخممرغ رو هم بزنم؟
بله، اگه نیمرو دوست نداری، تخممرغها رو کامل بزن و مثل املت سرخش کن.
۳. جایگزین پنیر فتا چی میتونم استفاده کنم؟
پنیر خامهای، پنیر لبنه یا حتی بدون پنیر هم میتونی سرو کنی.