طرز تهیه دلمه کلم پیتزایی با گوشت چرخ کرده خوشمزه و خانگی

طرز تهیه دلمه کلم پیتزایی با گوشت چرخ کرده خوشمزه و خانگیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه دلمه کلم پیتزایی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 70 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه دلمه کلم پیتزایی

مواد لازم برای 5 نفر

کلم سفید 1 عدد

پیاز 1 عدد

گوجه 2 عدد

جعفری 1 پیمانه

رب 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 3 الی 4 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده 200 گرم

برنج 1/5 پیمانه

نمک 2 الی 3 قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

فلفل چیلی 2 قاشق چایخوری

پاپریکا 1 قاشق چایخوری


مرحله اول

برای شروع داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدید ، بعد زمان بدید تا آب به جوش بیاید. سپس ته کلم رو برش بزنید و دور بریزید. بعد کلم رو به همراه مقداری آب داخل آب جوش قرار بدید.


مرحله دوم

حدود 7 الی 8 دقیقه زمان بدید تا کلم بپزد ، اما طی این مدت هر یک الی دو دقیقه لایه بیرونی کلم رو جدا کنید تا له نشود.


مرحله سوم

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید ، بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. دو عدد گوجه رو بشورید و پوست آنها را بگیرید ، به صورت نگینی خرد کنید و به همراه جعفری خرد شده و رب به پیاز اضافه کنید.


مرحله چهارم

گوشت چرخ کرده رو به همراه ادویه‌ها که شامل نمک ، زردچوبه ، فلفل چیلی و پاپریکا هست به بقیه مواد داخل ظرف اضافه کنید. سپس برنجی که از قبل نیم پز کردید ، به مواد اضافه کنید و تمامی مواد را خوب ترکیب کنید تا یکدست شود.


مرحله پنجم

کلم های پخته شده رو روی سطح کار قرار بدید ، قسمت سفت وسط برگ کلم رو برش بزنید و دور بریزید. حالا از ترکیبی که درست کردید روی برگ کلم بریزید و اون‌ها را رول کنید.


مرحله ششم

بعد از اینکه تمامی مواد را به این شکل درست کردید ، اون‌ها رو به صورت گرد داخل ظرف مخصوص فر بچینید. سپس مقداری رب رو به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با یک لیوان آب مخلوط کنید و روی برگ دلمه‌های کلم بریزید.


مرحله هفتم

ظرف را داخل فری که از قبل با دمای 170 درجه گرم شده به مدت 60 دقیقه قرار بدید تا دلمه کلم پیتزایی شما آماده شود. بعد اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و غذا را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه روی دلمه کلم پیتزایی شما طلایی شود ، می‌توانید 15 دقیقه آخر پخت گریل رو روشن کنید تا روی آن ترد و طلایی شود.
برنجی که برای مواد میانی این دلمه استفاده می‌کنید ، نباید زیاد بپزد. یعنی اندازه‌ای باید باشد که دور برنج نرم و وسط آن سفت باشد.
برای درست کردن سس روی دلمه حواستون باشد که مایع باید رقیق باشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.