طرز تهیه پاستا لوبیا قرمز پروتئینی بدون گوشت یک وعده سالم برای گیاه خواران
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پاستا لوبیا قرمز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پاستا لوبیا قرمز
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ پاستا 1 بسته
⫸ لوبیا 1 پیمانه
⫸ گوجه 2 عدد
⫸ روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
⫸ استاک سبزیجات 1 لیوان
⫸ رب 2 قاشق غذاخوری
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ حریره سیر 1 قاشق چایخوری
⫸ هویج 1 عدد
⫸ برگ بو 2 عدد
⫸ نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ پنیر پارمسان به مقدار لازم
⫸ جعفری به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پاستا سیر و گردو وگان بدون مرغ به روش رستورانی
مرحله اول
برای شروع یک پیمانه لوبیا قرمز را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن مقداری آب اضافه کنید ، یک شب تا صبح زمان بدید تا لوبیا داخل آب بماند و نفخ آن گرفته شود. بعد از این مدت لوبیا رو آبکش کنید و به همراه آب تازه داخل یک قابلمه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید تا لوبیاها به صورت کامل پخته شوند.
مرحله دوم
یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز رو به همراه حریره سیر داخل آن بریزید و تفت بدید تا جایی که پیاز سبک و طلایی شود.
مرحله سوم
یک عدد هویج رو پوست بگیرید ، به صورت نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا هویجها هم پخته شود. حالا رب رو به همراه دو عدد برگ بو و ادویهها که شامل نمک و فلفل سیاه هست ، به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت بدید تا رب بپزد.
مرحله چهارم
لوبیاهای پخته شده رو به همراه یک لیوان استاک سبزیجات به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و ترکیب کنید و تا مواد شروع به جوشیدن کند. وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد ، پوره گوجه رو به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، بعد در ماهیتابه رو بذارید و زمان بدید تا مواد غلیظ شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه سس غلیظ شد ، برگ بوها را از داخل مواد خارج کنید و بعد با یک گوشتکوب برقی مواد رو پوره کنید. سپس پاستا رو روی مواد بریزید ، بعد مقداری آب جوش روی مواد بریزید و در ماهیتابه رو ببندید تا پاستاها نرم شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه پاستاها نرم شد ، اونها را داخل ظرف سرو بریزید و بعد مقداری پنیر پارمزان و جعفری خرد شده برای زیباتر شدن غذا روی آن بریزید و اون رو سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً قبل از پخت این غذا نفخ لوبیاها رو بگیرید ، تا بعد از خوردن غذا معده درد نگیرید.
◉ به جای استاک سبزیجات میتوانید از استاک مرغ یا گوشت که در داخل مقداری آب جوش حل کردید هم استفاده کنید.
◉ حواستان باشد که سس شما نباید خیلی رقیق یا غلیظ باشد و غلظت آن باید به اندازهای باشد که با پاستا به راحتی ترکیب شود.