طرز تهیه پاستا لوبیا قرمز پروتئینی بدون گوشت یک وعده سالم برای گیاه خواران

طرز تهیه پاستا لوبیا قرمز پروتئینی بدون گوشت یک وعده سالم برای گیاه خوارانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پاستا لوبیا قرمز + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پاستا لوبیا قرمز

مواد لازم برای 5 نفر

پاستا 1 بسته

لوبیا 1 پیمانه

گوجه 2 عدد

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

استاک سبزیجات 1 لیوان

رب 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

حریره سیر 1 قاشق چایخوری

هویج 1 عدد

برگ بو 2 عدد

نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم

پنیر پارمسان به مقدار لازم

جعفری به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع یک پیمانه لوبیا قرمز را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن مقداری آب اضافه کنید ، یک شب تا صبح زمان بدید تا لوبیا داخل آب بماند و نفخ آن گرفته شود. بعد از این مدت لوبیا رو آبکش کنید و به همراه آب تازه داخل یک قابلمه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید تا لوبیاها به صورت کامل پخته شوند.


مرحله دوم

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بشورید و بعد اون رو به صورت نگینی خرد کنید. سپس داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، پیاز رو به همراه حریره سیر داخل آن بریزید و تفت بدید تا جایی که پیاز سبک و طلایی شود.


مرحله سوم

یک عدد هویج رو پوست بگیرید ، به صورت نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا هویج‌ها هم پخته شود. حالا رب رو به همراه دو عدد برگ بو و ادویه‌ها که شامل نمک و فلفل سیاه هست ، به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت بدید تا رب بپزد.


مرحله چهارم

لوبیاهای پخته شده رو به همراه یک لیوان استاک سبزیجات به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و ترکیب کنید و تا مواد شروع به جوشیدن کند. وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد ، پوره گوجه رو به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، بعد در ماهیتابه رو بذارید و زمان بدید تا مواد غلیظ شود.


مرحله پنجم

بعد از اینکه سس غلیظ شد ، برگ بوها را از داخل مواد خارج کنید و بعد با یک گوشتکوب برقی مواد رو پوره کنید. سپس پاستا رو روی مواد بریزید ، بعد مقداری آب جوش روی مواد بریزید و در ماهیتابه رو ببندید تا پاستاها نرم شود.


مرحله ششم

بعد از اینکه پاستاها نرم شد ، اون‌ها را داخل ظرف سرو بریزید و بعد مقداری پنیر پارمزان و جعفری خرد شده برای زیباتر شدن غذا روی آن بریزید و اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً قبل از پخت این غذا نفخ لوبیاها رو بگیرید ، تا بعد از خوردن غذا معده درد نگیرید.
به جای استاک سبزیجات می‌توانید از استاک مرغ یا گوشت که در داخل مقداری آب جوش حل کردید هم استفاده کنید.
حواستان باشد که سس شما نباید خیلی رقیق یا غلیظ باشد و غلظت آن باید به اندازه‌ای باشد که با پاستا به راحتی ترکیب شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.