طرز تهیه پنیر گیاهی با نخود پروتئین بالا و طعمی متفاوت

طرز تهیه پنیر گیاهی با نخود پروتئین بالا و طعمی متفاوتسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پنیر نخود + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 80 دقیقه

طرز تهیه پنیر نخود

مواد لازم برای 5 نفر

نخود 1/5 پیمانه

آب 2 پیمانه

روغن زیتون 1/3 پیمانه

آب نارنج 1/4 پیمانه

زعفران به مقدار لازم

نمک 1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری


مرحله اول

برای درست کردن این پنیر خوشمزه ، ابتدا نخودها را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آنها مقداری آب اضافه کنید. یک شب تا صبح زمان بدید تا نخودها داخل آب بمانند و نفخ آنها به صورت کامل گرفته شود.


مرحله دوم

بعد از اینکه نفخ نخودها گرفته شد ، اون‌ها را آبکش کنید و بعد به همراه دو پیمانه آب داخل میکسر یا بلندر بریزید. حالا دستگاه رو روشن کنید و نخود‌ها رو میکس کنید تا جایی که کاملا پوره شوند.


مرحله سوم

نخود پوره شده رو داخل یک قابلمه بریزید. بعد به آن روغن زیتون ، آب نارنج ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با هم ترکیب کنیدو بعد قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید و 10 دقیقه مدام هم بزنید تا پنیر ته نگیرد و به غلظت فرنی برسد.


مرحله چهارم

بعد از گذشت این زمان زعفران دم کرده را به پنیر اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. سپس اون رو داخل ظرف‌هایی که از قبل چرب کردید ، بریزید و سطح اون رو صاف کنید. ظرف رو به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا پنیر آماده شود.


مرحله پنجم

بعد از گذشت این زمان پنیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و بعد از داخل قالب خارج کنید. سپس اون رو به اندازه‌های دلخواهتون برش بزنید و داخل ظرف دربسته بریزید ، تا یک ماه داخل یخچال نگهداری کنید و مورد استفاده قرار بدید. نوش جان


نکات مهم
حتماً این پنیر رو روی حرارت متوسط رو به کم درست کنید و 10 دقیقه مدام هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت فرنی برسد.
استفاده از زعفران کاملاً دلبخواه نیست و می‌توانید اون را حذف کنید.
اگر بعد از یک ساعت حس کردید که پنیر کامل سفت نشده، می‌توانید زمان بیشتری به آن بدهید.
حتماً قبل از پخت نخودها رو یک شب تا صبح داخل آب بریزید تا نفخ آنها به صورت کامل گرفته شود.
برای اینکه طعم پنیرها خیلی متفاوت‌تر باشد، می‌توانید مقداری کنجد و سیاه دانه به آن اضافه کنید.
اگر می‌خواهید که پنیر نخود طعم قوی‌تری داشته باشد، 1 قاشق غذاخوری پودر سیر و یا 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز به آن اضافه کنید.
این پنیر خوشمزه رو می‌توانید تا یک ماه داخل یخچال نگهداری کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.