طرز تهیه لوبیا کریسپی خوشمزه و آسان جایگزین برای تنقلات حاضری
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه لوبیا کریسپی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه لوبیا کریسپی
مواد لازم برای 3 نفر
⫸ لوبیا کشاورزی 2 پیمانه
⫸ نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
⫸ روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پیاز سوخاری در خانه ترد و خوشمزه به روش رستورانی
مرحله اول
برای شروع دو پیمانه لوبیای کشاورزی را بشورید ، داخل یک ظرف بریزید و به آن یک پیمانه آب اضافه کنید. حالا یک شب تا صبح زمان بدید تا لوبیاها داخل آب بمانند و نفخ آنها به صورت کامل گرفته شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه نفخ لوبیاها به صورت کامل گرفته شد ، اونها را آبکش کنید و یک بار بشورید. حالا لوبیا کشاورزیها را داخل یک ظرف بریزید و بعد ادویهها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر و پودر پیاز هست رو به آن اضافه کنید و با دست خوب ترکیب کنید ، تا ادویهها به خورد لوبیاها برود.
مرحله سوم
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید ،بعد لوبیاها را داخل آن بریزید و کمی روغن زیتون روی آنها بریزید. حالا سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید ، به مدت 40 دقیقه قرار بدید تا لوبیاها کامل بپزند و روی آنها ترد شود. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر به فر دسترسی نداشتید کافیست که داخل هواپز کاغذ روغنی قرار بدید و لوبیاها را داخل آن بریزید. دستگاه را با دمای 200 درجه به مدت 25 دقیقه روشن کنید.
◉ برای اینکه لوبیاهای شما تردتر شود ، کافیست که مقداری آرد به آن اضافه کنید.
◉ ادویههای مورد استفاده در این دستور پخت ، کاملاً دلبخواهیست و از هر نوع ادویه دیگری که دوست داشتید میتوانید استفاده کنید.