طرز تهیه کوکوی گل کلم رژیمی بدون سیب زمینی
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک کوکوی خیلی متفاوت هست که مطمعنا بیشترتون تا الان اون رو امتحان نکردید. آموزش امروز طرز تهیه کوکوی گل کلم هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کوکوی گل کلم
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گل کلم کوچک 1 عدد
⫸ تخم مرغ🥚 1 عدد
⫸ آرد نصف پیمانه
⫸ پیاز🧅 1 عدد
⫸ نان باگت 1 پیمانه
⫸ جعفری 1 پیمانه
⫸ نمک🧂 و فلفل به میزان لازم
⫸ نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
⫸ زیره سیاه 1 قاشق مرباخوری
⫸ آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه املت گل کلم و گوجه + خواص املت گل کلم
مرحله اول
ابتدا 1 عدد گل کلم کوچک رو بشورید وقتی که آب اون رفت به قطعات کوچکتر خرد کرده و به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کاملا بپزه و نرم شود .
مرحله دوم
بعد از پخت گل کلم ها آنها را آبکش کنید و داخل ظرف بریزید و بعد با گوشت کوب برقی گل کلم ها رو پوره کنید ، 1 عدد تخم مرغ🥚 رو روی گل کلم ها بشکنید و نصف پیمانه آرد رو به اون اضافه کنید .
مرحله سوم
1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشویید سپس آن را رنده کنید آب اون رو خوب بگیرد و به بقیه مواد اضافه کنید ؛ یک مشت نان باگت خرد شده را هم اضافه کنید در آخر ادویه ها که شامل نمک🧂 ، فلفل ، نعنای خشک و زیره سیاه است را اضافه کنید.
مرحله چهارم
1 پیاله کوچک جعفری خرد شده را به همراه آرد سوخاری به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید وقتی که مواد را خوب با هم مخلوط کرده ماهیتابه روی حرارت بگذارید و داخل آن کمی روغن به اجازه بدید تا داغ بشه .
مرحله پنجم
وقتی که روغن داغ شد مقداری از مواد رو بردارید بعد داخل روغن سرخ کنید بعد از اینکه دو طرف کوکوی گل کلم سرخ شد آن را از داخل روغن خارج کنید بر روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافی آن گرفته بشه ؛ نوش جان