طرز تهیه لازانیا اسفناج رولی گیاهی بدون گوشت در فر

طرز تهیه لازانیا اسفناج رولی گیاهی بدون گوشت در فرهنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک لازانیا گیاهی رو اوردیم که برای درست کردن آن نیازی به گوشت و مرغ ندارید و گزینه مناسبی برای افرادی است که سبک غذایی گیاهی دارند ؛ آموزش امروز طرز تهیه لازانیا اسفناج رولی هست ، با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه لازانیا اسفناج رولی

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

⫸ اسفناج 500 گرم

لازانیا 1 بسته

⫸ پنیر خامه ای 100 گرم

⫸ پنیر موزارلا 100 گرم

⫸ گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری

⫸ سیر له شده 6 حبه

⫸ قارچ 500 گرم

⫸ نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و تخم گشنیز به مقدار لازم

مواد لازم برای سس

⫸ پیاز 1 عدد

⫸ سیر 3 حبه له شده

گوجه فرنگی 4 عدد

⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

⫸ نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پولبیبر به مقدار لازم

⫸ آب نصف استکان


مرحله اول

برای درست کردن سس 1 عدد پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خیلی ریز آن را رنده کنید و به همراه کمی روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد به آن 4 عدد گوجه فرنگی که آنها پوست گرفته و رنده کردید اضافه کنید .


مرحله دوم

سیر له شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود ؛ ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پولبیبر هست رو اضافه کنید سپس نصف لیوان آب بریزید ، سس شما آماده است .


مرحله سوم

داخل ماهیتابه 500 گرم اسفناج و پیاز رنده شده را بریزید و اجازه بدید تا خوب تفت بخوره و آب اسفناج کشیده شود بعد به آن پنیر خامه ای و پنیر موزارلا را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و خوب با هم تفت بدهید تا پنیرها آب شوند .


مرحله چهارم

گردوی خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید و کنار بذارید . حالا داخل یک قابلمه آب بریزید و لازانیاها رو بپزید ( ورقه های لازانیا را زودتر از حد معمول آبکش کنید تا زمان رول کردن شکسته نشوند ) سپس آنها را آبکش کنید و از مخلوط اسفناج و پنیر داخل آن بریزید و رول کنید سپس آنها را داخل ظرف بریزید و از سس در اطراف و وسط لازانیاها بریزید بعد 20 دقیقه با دمای 180 درجه داخل فر قرار بدید تا بپزد ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.