طرز تهیه لازانیا اسفناج رولی گیاهی بدون گوشت در فر
هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک لازانیا گیاهی رو اوردیم که برای درست کردن آن نیازی به گوشت و مرغ ندارید و گزینه مناسبی برای افرادی است که سبک غذایی گیاهی دارند ؛ آموزش امروز طرز تهیه لازانیا اسفناج رولی هست ، با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه لازانیا اسفناج رولی
مواد لازم برای 3 الی 5 نفر
⫸ اسفناج 500 گرم
⫸ لازانیا 1 بسته
⫸ پنیر خامه ای 100 گرم
⫸ پنیر موزارلا 100 گرم
⫸ گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
⫸ سیر له شده 6 حبه
⫸ قارچ 500 گرم
⫸ نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و تخم گشنیز به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ سیر 3 حبه له شده
⫸ گوجه فرنگی 4 عدد
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پولبیبر به مقدار لازم
⫸ آب نصف استکان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه لازانیا رولی ایتالیایی خوشمزه و مجلسی بدون فر
مرحله اول
برای درست کردن سس 1 عدد پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خیلی ریز آن را رنده کنید و به همراه کمی روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد به آن 4 عدد گوجه فرنگی که آنها پوست گرفته و رنده کردید اضافه کنید .
مرحله دوم
سیر له شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود ؛ ادویه ها که شامل نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پولبیبر هست رو اضافه کنید سپس نصف لیوان آب بریزید ، سس شما آماده است .
مرحله سوم
داخل ماهیتابه 500 گرم اسفناج و پیاز رنده شده را بریزید و اجازه بدید تا خوب تفت بخوره و آب اسفناج کشیده شود بعد به آن پنیر خامه ای و پنیر موزارلا را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و خوب با هم تفت بدهید تا پنیرها آب شوند .
مرحله چهارم
گردوی خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید و کنار بذارید . حالا داخل یک قابلمه آب بریزید و لازانیاها رو بپزید ( ورقه های لازانیا را زودتر از حد معمول آبکش کنید تا زمان رول کردن شکسته نشوند ) سپس آنها را آبکش کنید و از مخلوط اسفناج و پنیر داخل آن بریزید و رول کنید سپس آنها را داخل ظرف بریزید و از سس در اطراف و وسط لازانیاها بریزید بعد 20 دقیقه با دمای 180 درجه داخل فر قرار بدید تا بپزد ؛ نوش جان