طرز تهیه ساندویچ کلم با پنکیک کلم بروکلی یک غذای سالم و وگان

طرز تهیه ساندویچ کلم با پنکیک کلم بروکلی یک غذای سالم و وگانسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ساندویچ کلم + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه ساندویچ کلم

مواد لازم برای 5 نفر

بروکلی 300 گرم

آرد 2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

روغن 2 قاشق غذاخوری

آب نصف لیوان

عصاره مرغ نصف عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

تخم مرغ 1 عدد

کلم قرمز 100 گرم

کلم سفید 100 گرم

کاهو پیج 100 گرم

ترشی هالوپینو به مقدار لازم

کشمش 30 گرم

سس هزار جزیره و سس فرانسوی به مقدار لازم


مرحله اول

برای شروع این آموزش ، ابتدا 300 گرم کلم بروکلی را بشورید و به صورت درشت خرد کنید. سپس داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که آب جوش آمد ، کلم بروکلی‌ها را درون آن بریزید و زمان بدید ، تا بروکلی‌ها کامل پخته شوند.


مرحله دوم

در فاصله پخت بروکلی‌ها ، 100 گرم کلم قرمز ، 100 گرم کلم سفید و 100 گرم کاهو پیچ رو بشورید. بعد اون‌ها را به صورت ریز خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس به آن مقداری ترشی هالوپینو و 30 گرم کشمش رو اضافه کنید.


مرحله سوم

بعد مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن بریزید. سپس سس هزار جزیره و سس فرانسوی رو روی کلم ها بریزید و با هم ترکیب کنید ، تا سالاد کامل به سس‌ها آغشته شود. بعد روی سالاد رو بکشید و اون رو داخل یخچال قرار بدید.


مرحله چهارم

کلم بروکلی‌های پخته شده را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس به آن نصف عدد عصاره مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. بعد یک عدد تخم مرغ روی آن بشکنید.


مرحله پنجم

سپس آرد و نشاسته ذرت رو با الک به مواد قبلی اضافه کنید. در آخر 2 قاشق غذاخوری روغن روی تمامی مواد بریزید. سپس با یک گوشتکوب برقی مواد رو به صورت کامل پوره و له کنید ، تا جایی که به بافت مایع پنکیک برسد.


مرحله ششم

یک عدد ماهیتابه به روی حرارت ملایم قرار بدید و زمان بدید تا داغ شود. وقتی که ماهیتابه داغ شد ، مایع پنکیک کلم بروکلی رو داخل آن بریزید و زمان بدید ، تا روی آن شروع به حباب زدن کند.


مرحله هفتم

وقتی که روی پنکیک کلم بروکلی‌ها شروع به حباب زدن کرد ، آن را برگردانید تا طرف دوم آن هم سرخ شود. وقتی که پنکیک‌ها کاملاً پخت ، آنها را روی سطح کار قرار بدید و روی آن مقداری از سالاد کلم بریزید. مجدد یک عدد پنکیک روی آن بذارید و آن را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
سس و ادویه‌هایی که در تهیه سالاد کلم استفاده می‌کنید ، کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید از سس‌های دلخواهتون استفاده کنید.
حتماً قبل از اینکه آرد و نشاسته ذرت را به باقی مواد پنکیک اضافه کنید ، اون‌ها رو یک بار الک کنید تا به بافت یکدست برسد.
به دلخواه می‌توانید از سبزیجاتی مانند کدو و هویج هم در تهیه سالاد استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.