طرز تهیه خوراک بادمجان با سس بلونزه ایتالیایی رستورانی
آشپزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای ایتالیایی رو آوردیم که شباهت زیادی به لازانیا داره و به راحتی تهیه میشود و یک گزینه جذاب برای رهایی از غذاهای تکراری است ؛ آموزش امروز طرز تهیه خوراک بادمجان با سس بلونزه ایتالیایی هست .
این غذای جذاب اصالتا متعلق به کشور ایتالیا و شهر بلونیا می باسد ، این غذا شباهت ظاهری زیادی به لازانیا داشته و میتوان به عنوان لازانیای بادمجان آن را سرو کرد.
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه بادمجان بلونزه ایتالیایی
مواد لازم برای 2 الی 3 نفر
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ گوشت چرخ کرده مخلوط 350 گرم
⫸ سرکه سفید 3 قاشق سوپ خوری
⫸ پوره گوجه فرنگی 4 پیمانه
⫸ ریحان تازه 25 گرم
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ بادمجان متوسط 4 عدد
⫸ اسفناج 200 گرم
⫸ پنیر خامه ای 200 گرم
⫸ سفیده تخم مرغ 1 عدد
⫸ پنیر موتزارلا 40 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کرامبل سیب زمینی ایتالیایی به روش رستورانی
مرحله اول
برای شروع پیاز را پوست بگیرید سپس به صورت نگینی آن را خرد کنید و داخل ماهیتابه به همراه روغن بریزید و تفت بدهید تا وقتی که سرخ شود بعد گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که گوشت تغییر رنگ دهد .
مرحله دوم
وقتی گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها که شامل پودر سیر ، پودر آویشن ، نمک و فلفل است را به آن اضافه کنید و تفت بدید ، 4 عدد گوجه فرنگی را بشورید و بعد آن را با هر دستگاهی که دارید پوره کنید سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید و اجازه بدید تا آب گوجه کاملا خشک بشه و سس غلیظ شود .
مرحله سوم
بادمجان ها رو بشورید و بعد به صورت ورق های نازک خرد کنید و داخل آب و نمک به مدت 30 دقیقه قرار بدید تا تلخی آن گرفته شود بعد از این مدت بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید .
مرحله چهارم
اسفناج را داخل ماهیتابه بدون روغن بریزید تا آب آن کشیده شود بعد از اینکه آب اسفناج ها کشیده شد آن را با مقداری پنیر خامه ای و سفیده تخم مرغ میکس کنید حالا مخلوط پنیری رو به سس گوشتی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
مرحله پنجم
کف و دیواره ظرف مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید بعد یک لایه بادمجان را داخل آن بچینید بعد از سس روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و مجددا یک لایه بادمجان روی سس بچینید و این کار رو ادامه بدید تا وقتی که ظرف پر بشه در نهایت روی آن پنیر بریزید و بعد آن را داخل فر قرار بدید تا وقتی که پنیر آب شود ؛ نوش جان