طرز تهیه خوراک بادمجان با سس بلونزه ایتالیایی رستورانی

طرز تهیه خوراک بادمجان با سس بلونزه ایتالیایی رستورانیآشپزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک غذای ایتالیایی رو آوردیم که شباهت زیادی به لازانیا داره و به راحتی تهیه میشود و یک گزینه جذاب برای رهایی از غذاهای تکراری است ؛ آموزش امروز طرز تهیه خوراک بادمجان با سس بلونزه ایتالیایی هست .
این غذای جذاب اصالتا متعلق به کشور ایتالیا و شهر بلونیا می باسد ، این غذا شباهت ظاهری زیادی به لازانیا داشته و میتوان به عنوان لازانیای بادمجان آن را سرو کرد. 
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه بادمجان بلونزه ایتالیایی

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر

⫸ پیاز 1 عدد

⫸ گوشت چرخ کرده مخلوط 350 گرم

⫸ سرکه سفید 3 قاشق سوپ خوری

⫸ پوره گوجه فرنگی 4 پیمانه

⫸ ریحان تازه 25 گرم

⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

⫸ بادمجان متوسط 4 عدد

⫸ اسفناج 200 گرم

⫸ پنیر خامه ای 200 گرم

⫸ سفیده تخم مرغ 1 عدد

⫸ پنیر موتزارلا 40 گرم


مرحله اول

برای شروع پیاز را پوست بگیرید سپس به صورت نگینی آن را خرد کنید و داخل ماهیتابه به همراه روغن بریزید و تفت بدهید تا وقتی که سرخ شود بعد گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که گوشت تغییر رنگ دهد .


مرحله دوم

وقتی گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها که شامل پودر سیر ، پودر آویشن ، نمک و فلفل است را به آن اضافه کنید و تفت بدید ، 4 عدد گوجه فرنگی را بشورید و بعد آن را با هر دستگاهی که دارید پوره کنید سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید و اجازه بدید تا آب گوجه کاملا خشک بشه و سس غلیظ شود .


مرحله سوم

بادمجان ها رو بشورید و بعد به صورت ورق های نازک خرد کنید و داخل آب و نمک به مدت 30 دقیقه قرار بدید تا تلخی آن گرفته شود بعد از این مدت بادمجان ها را داخل روغن سرخ کنید .


مرحله چهارم

اسفناج را داخل ماهیتابه بدون روغن بریزید تا آب آن کشیده شود بعد از اینکه آب اسفناج ها کشیده شد آن را با مقداری پنیر خامه ای و سفیده تخم مرغ میکس کنید حالا مخلوط پنیری رو به سس گوشتی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .


مرحله پنجم

کف و دیواره ظرف مورد نظرتون رو با کمی روغن چرب کنید بعد یک لایه بادمجان را داخل آن بچینید بعد از سس روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و مجددا یک لایه بادمجان روی سس بچینید و این کار رو ادامه بدید تا وقتی که ظرف پر بشه در نهایت روی آن پنیر بریزید و بعد آن را داخل فر قرار بدید تا وقتی که پنیر آب شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.