طرز تهیه کرامبل سیب زمینی ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه کرامبل سیب زمینی ایتالیایی به روش رستورانیسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک غذای خیلی ساده ایتالیایی هست به اسم کرامبل سیب زمینی.
کرامبل سیب زمینی یک نوع غذای ایتالیایی است که عموما به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو شده و بسته به مواد استفاده شدن در آن به عنوان وعده غذایی یا دسر و شیرینی طبخ و استفاده میشود .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه کرامبل سیب زمینی ایتالیایی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ سیب زمینی🥔 4 عدد

سینه مرغ🥠 1 عدد

تخم مرغ🥚 1 عدد

پنیر پیتزا🧀 100 گرم

کره ۲۵ گرم

سیر🧄 3 حبه

پیاز🧅 1 عدد

آرد سفید 1/2 پیمانه

پودر سوخاری 1/2 پیمانه

زردچوبه ، نمک🧂 ، فلفل سیاه ، آویشن ، پاپریکا و پولبیبر به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

قارچ خرد شده🍄 5 عدد

فلفل دلمه ای🫑 نصف 1 عدد


مرحله اول

ابتدا سیب زمینی🥔 رو شسته و به همراه آب داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید تا با آب کامل بپزه حالا 1 عدد پیاز🧅 رو پوست بگیرید و بشورید سپس اون رو خرد کرده و به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و اون رو تفت بدید تا سبک و طلایی بشه .


مرحله دوم

فیله مرغ🥠 خرد شده رو به پیاز🧅 اضافه کرده و تفت بدید بعد قارچ🍄 و فلفل دلمه🫑 رو بشورید و خرد کنید سپس به پیاز🧅 و مرغ🥠 اضافه کرده و باهم خوب تفت بدید تا وقتی که آب قارچ کشیده بشه .


مرحله سوم

سیر🧄 رنده شده رو به بقیه مواد اضافه کرده تفت بدید تا وقتی که عطر سیر در بیاد همین که عطر سیر بلند شد ادویه ها که شامل زردچوبه ، نمک🧂 ، فلفل سیاه ، آویشن ، پاپریکا و پولبیبر هست رو اضافه کرده تفت بدید تا ادویه ها از خامی در بیان .


مرحله چهارم

در ماهیتابه رو بزارید و اجازه بدید تا مواد بپزه و آب مرغ کشیده بشه ؛ در این مرحله سیب زمینی پخته شده رو آبکش کنید و پوست آن رو بکنین کمی که خنک شد با رنده درشت رنده کنید.


مرحله پنجم

1 عدد تخم مرغ🥚 رو داخل ظرف بشکنید و به آن نمک🧂 ، فلفل سیاه ، آویشن و پاپریکا اضافه کرده خوب هم بزنید سپس آرد رو روی مواد الک کرده و خمیر رو ورز بدین تا یکدست بشه.


مرحله ششم

کف قالب رو چرب و آرد پاشی کنید بعد 2/3 خمیر رو به کف و دیواره قالب بزنید ( ضخامت خمیر نیم سانت باشه ) سپس مواد رو روی خمیر ریخته و پخش کنید و پنیر پیتزا🧀 رو روی مواد بریزین و باقی‌ مانده خمیر رو روی پنیر بریزین و کاملا پخش کنید .


مرحله هفتم

در آخر روی خمیر رو با کره آب شده بپوشونید و آرد سوخاری بپاشید و در فر که از قبل با دمای 180 درجه🔥 سانتیگراد گرم شده به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط بزارین تا بپزه و روش کمی برشته بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.