طرز تهیه فلافل لبنانی اصل خانگی و خوش طعم

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل خانگی و خوش طعم

سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه فلافل لبنانی هست.اگر دوست دارید یک فلافل خوشمزه و متفاوت رو درست کنید فلال لبنانی یک پیشنهاد هالی برای شماست.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 4/10

زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه فلافل لبنانی

مواد لازم برای 4 نفر

نخود خام 200 گرم

پياز بزرگ 1 عدد

سير 3 حبه بزرگ

گوجه 1 عدد

سيب زميني 1 عدد

جعفري 50 گرم

پودر تخم گشنيز ، پودر زيره ، بيكينگ پودر ، فلفل سياه و قرمز ، نمك


مرحله اول

برای درست کردن این فلافل خوشمزه ابتدا نخود رو داخل آب بریزید به مدت ۲ ساعت به اون استراحت بدید.بعد از دو ساعت نخورد رو آبکش کنید و داخل چرخ گوشت بریزید . حالا یک عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و بشوری بعد به همراه نخود آنها را چرخ کنید.


مرحله دوم

حالا یک عدد پیاز بزرگ را پوست بگیرید و بشورید و پیاز رو هم به نخود و سیب زمینی اضافه کنید و همه رو با هم چرخ کنید.در حین چرخ کردن مواد ۱ عدد گوجه رو بشورید و به همراه بقیه مواد اونهارو چرخ کنید. در آخر همه مواد رو باهم یک دور چرخ کنید.


مرحله سوم

حالا همه مواد رو با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید سپس ادویه ها که شامل پودر تخم گشنیز ، پودر زیره ، بکینگ پودر، فلفل سیاه و قرمز و نمک هست رو به مواد اضافه کنید و مجددا تفت بدید حالا ۵۰ گرم جعفری خرد شده رو اضافه کنید و دوباره مواد رو با دست ورز بدید تا خوب منسجم بشه.


مرحله چهارم

حالا یک ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و داخل اون مقداری روغن بریزید و از مواد فلافل به اندازه مورد نظرتون بردارید و داخل روغن سرخ کنید.وقتی هر دو طرف فلافل ها سرخ شد اونهارو از داخل روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر بزارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.