طرز تهیه تارت کشک بادمجان مجلسی در زمان کم + آموزش تهیه خمیر تارت
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه تارت کشک بادمجان + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه تارت کشک بادمجان
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ بادمجان 4 عدد
⫸ روغن به مقدار لازم
⫸ آب 3 الی 4 پیمانه
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ نعنا داغ به مقدار لازم
⫸ کشک 1/2 پیمانه
⫸ گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خمیر تارت
⫸ آرد 2 پیمانه
⫸ کره سرد 100 گرم
⫸ تخم مرغ 1 عدد
⫸ آب سرد 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1/4 قاشق چایخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه راتا کشک بادمجان مناسب مهمانی
مرحله اول
برای درست کردن تارت کشک بادمجان ، ابتدا دو پیمانه آرد رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن نمک اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. حالا 100 گرم کره سرد رو به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشتان دست ترکیب کنید تا کره با مواد خشک مخلوط شود.
مرحله دوم
دو عدد تخم مرغ رو روی مواد بشکنید و بعد دو قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه کنید. با دست ترکیب کنید تا جایی که خمیر به صورت کامل جمع شود. بعد از اینکه خمیر جمع شد ، اون رو داخل سلفون بپیچید و داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کند.
مرحله سوم
برای درست کردن کشک بادمجان ، ابتدا 4 عدد بادمجان را پوست بگیرید و بعد به اندازههای دلخواهتون خرد کنید. حالا اونها را داخل یک ظرف بریزید و مقداری نمک و آب به آنها اضافه کنید و اجازه بدید تا بادمجانها داخل آب بمانند و تلخی آنها گرفته شود.
مرحله چهارم
بعد از گذشته نیم ساعت بادمجانها را از داخل آب بیرون بیاورید و با دستمال خشک کنید. حالا داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، بادمجانها رو داخل ماهیتابه بریزید و دو طرف اونها رو سرخ کنید.
مرحله پنجم
وقتی که دو طرف بادمجانها سرخ شد ، اونها را از داخل روغن خارج کنید و کنار بذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن بادمجانها ، اونها را داخل قابلمه بریزید و بعد 3 الی 4 پیمانه آب روی آنها بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. در قابلمه را بذارید و زمان بدید تا بادمجانها پخته شود.
مرحله ششم
در این فاصله یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و بعد به صورت خلالی خرد کنید. داخل یک ماهیتابه به همراه روغن بریزید و پیاز ها رو به صورت کامل سرخ کنید. بعد از اینکه بادمجانها به صورت کامل پخته شد ، پیاز سرخ شده را به همراه نعنا داغ ، کشک و گردوی خرد شده به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله هفتم
خمیر تارت را از داخل یخچال بیرون بیاورید ، روی سطح کار قرار بدید و با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید. سپس اون رو داخل قالب تارت قرار بدید و خمیر رو به دیوارههای قالب بچسبانید. سپس با چنگال روی خمیر رو سوراخ کنید ، بعد یک جسم سنگین روی خمیر قرار بدید.
مرحله هشتم
قالب رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار بدید تا خمیر تارت آماده شود. بعد از گذشت این زمان ، خمیر تارت را از داخل یخچال بیرون بیاورید و اجازه بدید تا به دمای محیط برسد. بعد کشک بادمجان را روی آن بریزید و سطح اون را صاف کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ قبل از گذاشتن خمیر تارت داخل فر ، روی آن جسم سنگین قرار بدهید زیرا نمیخواهیم خمیر تارت پف کند.
◉ توجه کنید که خمیر تارت نباید خیلی ضخیم و یا خیلی نازک باشد و ضخامت 3 میلیمتر برای آن اندازه است.
◉ به جای سرخ کردن بادمجانها برای تهیه کشک بادمجان ، میتوانید اونها را روی زغال یا حرارت مستقیم کبابی کنید.