طرز تهیه مرغ کچاپ سوخاری 30 دقیقه ای یک وعده بدون برنج و خوشمزه
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مرغ کچاپ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه مرغ کچاپ
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ فیله مرغ 2 عدد
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ چیپس کچاپ 1 بسته
⫸ سس کچاپ نصف لیوان
⫸ عسل 1 قاشق غذاخوری
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه توفو سرخ شده خوشمزه و راحت با نکات مهم
مرحله اول
برای شروع فیلههای مرغ را به اندازههای دلخواهتون برش بزنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس مقداری نمک به آنها اضافه کنید و بعد تخم مرغها را روی فیلههای مرغ بشکنید و ترکیب کنید ، تا تخم مرغها از لختگی در بیایند و مرغها کامل به تخم مرغ آغشته شوند.
مرحله دوم
چیپس کچاپ رو داخل یک ظرف بریزید و با گوشتکوب اونها را به صورت کامل خرد کنید. حالا مرغهای به تخم مرغ آغشته شده رو داخل چیپسهای خرد شده قرار بدید و مرغها رو کامل به چیپس آغشته کنید.
مرحله سوم
داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی سطح کار قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، مرغها رو داخل آن بچینید و اطراف اون رو به صورت کامل سرخ کنید. بعد از اینکه مرغها به صورت کامل سرخ شد ، اونها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورد و کنار بذارید.
مرحله چهارم
داخل یک ماهیتابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که کره آب شد ، عسل رو به همراه سس کچاپ به آن اضافه کنید و تفت بدید تا سس کمی با مواد مخلوط شود.
مرحله پنجم
مرغهای سرخ شده رو به ترکیب سس اضافه کنید و ترکیب کنید تا مرغها به صورت کامل به سس آغشته شوند. سپس 6 دقیقه زمان بدید تا مرغها به صورت کامل داخل سس بماند. بعد مرغها را از داخل سس بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ قبل از اضافه کردن فیلههای مرغ به سس ، اجازه بدید تا سس حدود 6 دقیقه روی حرارت ملایم بماند و غلیظ شود.
◉ برای سرخ کردن فیلهها حدود 12 دقیقه اونها را داخل روغن خیلی داغ قرار بدید و دو طرف اونها رو سرخ کنید.