طرز تهیه مرغ کچاپ سوخاری 30 دقیقه ‌ای یک وعده بدون برنج و خوشمزه

طرز تهیه مرغ کچاپ سوخاری 30 دقیقه ‌ای یک وعده بدون برنج و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مرغ کچاپ + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مرغ کچاپ

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

چیپس کچاپ 1 بسته

سس کچاپ نصف لیوان

عسل 1 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای شروع فیله‌های مرغ را به اندازه‌های دلخواهتون برش بزنید و داخل یک ظرف بریزید. سپس مقداری نمک به آنها اضافه کنید و بعد تخم مرغ‌ها را روی فیله‌های مرغ بشکنید و ترکیب کنید ، تا تخم مرغ‌ها از لختگی در بیایند و مرغ‌ها کامل به تخم مرغ آغشته شوند.


مرحله دوم

چیپس کچاپ رو داخل یک ظرف بریزید و با گوشتکوب اون‌ها را به صورت کامل خرد کنید. حالا مرغ‌های به تخم مرغ آغشته شده رو داخل چیپس‌های خرد شده قرار بدید و مرغ‌ها رو کامل به چیپس آغشته کنید.


مرحله سوم

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی سطح کار قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، مرغ‌ها رو داخل آن بچینید و اطراف اون رو به صورت کامل سرخ کنید. بعد از اینکه مرغ‌ها به صورت کامل سرخ شد ، اون‌ها را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورد و کنار بذارید.


مرحله چهارم

داخل یک ماهیتابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. وقتی که کره آب شد ، عسل رو به همراه سس کچاپ به آن اضافه کنید و تفت بدید تا سس کمی با مواد مخلوط شود.


مرحله پنجم

مرغ‌های سرخ شده رو به ترکیب سس اضافه کنید و ترکیب کنید تا مرغ‌ها به صورت کامل به سس آغشته شوند. سپس 6 دقیقه زمان بدید تا مرغ‌ها به صورت کامل داخل سس بماند. بعد مرغ‌ها را از داخل سس بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
قبل از اضافه کردن فیله‌های مرغ به سس ، اجازه بدید تا سس حدود 6 دقیقه روی حرارت ملایم بماند و غلیظ شود.
برای سرخ کردن فیله‌ها حدود 12 دقیقه اون‌ها را داخل روغن خیلی داغ قرار بدید و دو طرف اون‌ها رو سرخ کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.