طرز تهیه فیله استریپس با سس قارچ و سیب زمینی رستورانی

طرز تهیه فیله استریپس با سس قارچ و سیب زمینی رستورانی

سلام به هنرمندان سایت آشپزم  امروز میخوایم یه سُس قارچ خیلی لذیذ و خوشمزه به همراه فیله استریپس یا همون فیله سوخاری بهتون آموزش بدیم که میتونه یه شام خیلی متفاوت و لذیذ باشه.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه فیله استریپس

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 1 عدد

شیر 1 لیوان

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل 1/3 قاشق چایخوری

پودر سیر نصف قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری

پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس قارچ

قارچ 200 گرم

شیر 1/3 لیوان

پنیر موتزارلا 50 گرم

خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل ، پودر سیر ، تخم گشنیز به مقدار لازم

مواد لازم برای سیب زمینی سرخ شده

سیب زمینی متوسط 2 عدد

نمک ، فلفل ، جعفری ساطوری

مواد لازم برای سوخاری کردن فیله

آرد سفید 2 لیوان

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

پودر سیر نصف قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول یک عدد سینه مرغ و به صورت عمودی برش بزنید حالا مرغ هارو داخل ظرف بریزید سپس به عنوان نمک پودر سیر پودر تخم گشنیز و مقداری پودر پیاز و پودر پاپریکا اضافه کنید بعد یک لیوان شیر روی مرغ بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب به خورد مرغ بره حالا روی ظرف رو سلفون بکشید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.


مرحله دوم

حالا دو عدد سیب زمینی متوسط رو بشورید تا خوب گل های اون شسته بشه قتل با پوست کن سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی برش بدید و سیب زمینی ها را داخل ظرف بریزید سپس ۲۰۰ گرم قارچ رو بشورید و بعد به صورت اسلایسی خرد کنید.


مرحله سوم

یک ماهی تابه را روی حرارت قرار بدید و بعد داخل اون کره به همراه روغن بریزید وقتی کره آب شد قارچ ها رو داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت زیاد ۴ دقیقه تفت بدید. حالا ادویه ها که شامل نمک فلفل پودر سیر و تخم گشنیز هست رو اضافه کنید و مجدد در آن همه مواد رو با هم تفت بدید بعد از دو دقیقه ۲ قاشق و خامه و یک سوم لیوان شیر به همراه پنیر به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خامه و پنیر آب بشن.


مرحله چهارم

حالا برای سوخاری کردن فیله ها داخل یک ظرف مسطح دو لیوان آرد بریزید و سپس به اون نمک فلفل سیاه پاپریکا پودر پیاز به علاوه پودر سیر و تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید. حالا فیله های مرغ رو به این مواد آغشته کنید حالا داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید وقتی روغن خیلی داغ شد فیله ها رو به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل آن سرخ کنید و بعد از این مدت روی کاغذ روغنی بزارید.


مرحله پنجم

داخل ظرف دیگه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ بشه سپس سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و و اجازه بدید تا مغز پخت بشن و روی اونها خوب طلایی بشه آنها را از داخل روغن بیرون بیارید و روی دستمال بذارید تا روغن اضافی آنها گرفته بشه سپس نمک و فلفل و جعفری ساطوری روی آن بریزید تا طعم بهتری بگیره.سیب زمینی را کنار فیله مرغ به همراه سس قارچ بریزید و سرو کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.