طرز تهیه کراهی مرغ یا مرغ عطری هندی با ادویه ویژه
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون یک غذای خوشمزه از کشور هند رو آوردم به اسم کراهی مرغ یا مرغ عطری.اگر شما هم دوست دارید که غذاهای کشور هند رو درست کنید و اونهارو امتحان کنید.این اموزش میتونه یک پیشنهاد خوب برای شما باشه.با من همراه باشید.
طرز تهیه کراهی مرغ
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سینه یا ران مرغ حدودا 300 گرم
⫸ گوجه 5 عدد متوسط
⫸ زنجبیل یک بند انگشت
⫸ سیر 4 حبه
⫸ فلفل سبز تند
⫸ جعفری تازه خیلی کم
⫸ گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه به قدر تحمل
⫸ پودر پاپریکای سرخ یا ساده 1 قاشق چایخوری
مرحله اول
در مرحله اول ۳۰۰گرم سینه یا ران مرغ را به تکه های کوچکتر برش بدهید بعد ماه ها رو داخل ظرف بریزید و سپس به سراغ سبزیجات برید. زنجبیل را با قاشق پوست بگیرید سپس چهار عدد حبه سیر و پوست بگیرید و آنها را به همراه زنجبیل ساطوری کنید تا خوب ریز بشه. حالا فلفل های سبز و بشورید و آنها را خشک کنید سپس آنها را از وسط برش بزنید و دونه های داخل آن را در بیارید بعد اونها رو ریز کنید. حالا ۵ عدد گوجه را بشورید و سر آن را بگیرید.
مرحله دوم
حالا بریم سراغ پخت مواد ماهیتابه نسبتاً گود را روی حرارت قرار بدید. حالا داخل اون مقداری روغن بریزید و مرغ ها را داخل روغن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت بدید بعد از اینکه مرغ ها حسابی طلایی شد پوره زنجبیل و سیر را به آن اضافه کنید و مجددا تفت بدهید تا عطر سیر و زنجبیل بلند بشه. وقتی بلند شد فلفل سبز و گوجه را اضافه کنید و مجددا همه مواد را با هم تفت بدهید. برای اینکه گوجه ها زودتر آب بندازه نصف لیوان آب روی مواد بریزید بعد در ماهیتابه را بزارید.
مرحله سوم
حالا در ماهیتابه را بردارید و پوست گوجه ها رو به راحتی جدا کنید سپس با کفگیر گوجه ها را پوره کنید حالا نوبت اضافه کردن ادویه هاست گرام ماسالا ، فلفل سیاه و پاپریکای سرخ رو داخل مواد بریزید و تفت بدید در ماهیتابه را بزارید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا همه مواد به خورد هم برن.
مرحله چهارم
حالا یک قابلمه کوچک را روی حرارت قرار بدید برنج شسته شده را داخل آن بریزید و مقداری نمک بریزید و هم بزنید تا یک کته خوشمزه درست کنید وقتی آب برنج کشیده شد به مقدار روغن اضافه کنید بعد در قابلمه رو بزارید تا برنج دم بکشه.
مرحله پنجم
ده دقیقه آخر به مرغ هاتون جعفری تازه اضافه کنید و هم بزنید حالا مرغ کراهی ما آماده است داخل ظرف ظرف مقداری برنج بریزید و در کنار بون مرغ و سس خوشمزه مون رو اضافه کنید نوش جان.