طرز تهیه لاه ماجون ترکیه ای با گوشت چرخ کرده در فر
سلام به مخاطبین سایت آشپزم آموزش امروز یک غذای خیلی خوشمزه با نام لاه ماجون از کشور ترکیه هست نام دیگر لاه ماجون پیتزای ترکی است که از ترکیب اصلی خمیری دست ساز و گوشت چرخ کرده تهیه میشود ، یک غذای خیلی ساده و خوشمزه که میتونید با کمترین مواد اون رو درست کنید ؛ با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه لاه ماجون ترکی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد ۲/۵ لیوان
⫸ نمک🧂 1 قاشق چایخوری
⫸ شکر 1 قاشق غذاخوری
⫸ سرکه سفید نصف قاشق چایخوری
⫸ ماست 2 تا 3 قاشق غذاخوری
⫸ آب ولرم نصف لیوان
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ فلفل کبابی🌶️ 2 عدد
⫸ فلفل دلمه رنگی یا ساده کوچک🫑 1 عدد
⫸ گوجه فرنگی🍅 2 عدد
⫸ پیاز🧅 1 عدد درشت
⫸ جعفری تازه 50 گرم
⫸ گوشت چرخ کرده🥩 200 تا 250 گرم
⫸ رب گوجه فرنگی🍅 1 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
⫸ آب 1 قاشق غذاخوری
⫸ نمک کم🧂 ، پاپریکا ، فلفل قرمز🌶️ به مقدار لازم
مرحله اول
در مرحله اول 2/5 لیوان آرد رو داخل ظرف الک کنید سپس یک قاشق چای خوری نمک🧂 به همراه یک قاشق غذاخوری شکر داخل آرد بریزید سپس به عنوان نصف قاشق چای خوری سرکه سفید اضافه کنید بعد از 2 تا 3 قاشق غذاخوری ماست را به همراه نصف لیوان آب به بقیه مواد اضافه کنید و با دست ورز بدید حالا از مواد یک چونه بگیرید و زیر و روی اون رو آرد بپاشید و روی اون رو بکشید تا استراحت کنه.
مرحله دوم
2 عدد فلفل کبابی رو از وسط نصف کنید و دانههای آن را در بیارید و سپس آنها را داخل غذاساز به همراه یک عدد فلفل دلمه ای🫑 و یک عدد پیاز🧅 که پوست اون رو گرفتید و اون رو خوب شستید به علاوه یه عدد گوجه فرنگی🍅 رو داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا مواد پوره بشن ، وسط کار یک مشت جعفری تازه به مواد اضافه کنید و مجددا همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
وقتی که همه مواد خوب با هم مخلوط شد آن را داخل ظرفی بریزید سپس 200تا 250گرم گوشت چرخ کرده🥩 رو به مواد اضافه کنید و بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🍅 بعلاوه نمک🧂 ، پاپریکا ، فلفل قرمز به همراه دو قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق آب داخل مواد بریزید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
روی سطح کار رو آرد بپاشید و خمیر را روی اون قرار بدید و به تکه های مساوی تقسیم کنید حالا یکی از قسمتها رو با دست کمی باز کنید سپس با وردنه خمیر را پهن کنید ، حالا خمیر را کف سینی فر پر کنید بعد از مواد روی اون بریزید و همه جای خمیر آن را پخش کنید ، حالا داخل فر با دمای 250 درجه بزارید تا بپزه ؛ نوش جان