طرز تهیه مجبوس مرغ قطری خوشمزه و مجلسی + تمام نکات

طرز تهیه مجبوس مرغ قطری خوشمزه و مجلسی + تمام نکات

سلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه مجبوس مرغ هست.
مجبوس مرغ یک غذای برنجی عربی است که با مرغ تهیه و سرو می شود. مجبوس مرغ از غذاهای ملی در کشورهای عربی خلیج فارس در خاورمیانه محسوب می شود . مجبوس مرغ بسیار خوشمزه و خوش عطر است و هم با گوشت و هم با مرغ تهیه می شود و طرز تهیه آسانی دارد این پلو به صورت کته یا دمی با آب مرغ یا آب گوشت تهیه می شود ، معروفیت مجبوس به دلیل ادویه و عطر و بو فوق العاده اون هست.
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مجبوس مرغ قطری

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

سینه‌ مرغ🥠 (یا ران مرغ) 4 تکه

پیاز🧅 متوسط 3 عدد

سیر🧄 3 حبه

آب به مقدار لازم

برنج 3 الی 4 پیمانه

⫸ نخود پخته شده 1/2 پیمانه

مواد لازم برای ادويه هاي معطر

چوب دارچين 2 عدد

فلفل تند🌶️ ، فلفل سياه و تخم گشنيز به مقدار لازم

برگ بو 2 الی 3 عدد

ليمو عمانی 2 عدد

مواد لازم برای ادويه هاي پودري

نمك🧂

زردچوبه

پودر دارچين

پودر ليمو🍋

ادويه كاري

مواد لازم برای نخود ها

نمك🧂

فلفل تند🌶️

فلفل سياه

زرد چوبه

دارچين


مرحله اول

برای درست کردن مجبوس مرغ ابتدا یک عدد پیاز🧅 درشت را پوست بگیرید و اون رو به صورت خلالی خرد کنید بعد پیازها رو داخل ماهیتابه به همراه روغن تفت بدید وقتی که پیازها تون سبک شد ادویه های معطر که شامل چوب دارچین ، فلفل تند🌶️ ، فلفل سیاه ، برگ بو ، تخم گشنیز و لیمو عمانی هست را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت بدید.


مرحله دوم

ادویه های پودری که شامل نمک🧂 ، زردچوبه ، پودر دارچین ، پودر لیمو و ادویه کاری هست را اضافه کنید و به همراه پیاز🧅 تفت بدید وقتی که بوی خامه ادویه ها گرفته شد به اون مرغ 🥠 را اضافه کنید و به همراه پیاز🧅 و ادویه اون رو تفت بدید.


مرحله سوم

بعد از اینکه ادویه ها و مرغ🥠 خوب باهم تفت خوردن مقداری آب به آن اضافه کنید تا مغز پخت شود ، وقتی که آب به نقطه جوش🔥 رسید و مرغ خوب پخت و نرم شد اون ها را از داخل آب در بیارید سپس برنج را آبکش کنید و داخل آب مرغ بریزید میتونید آب مرغ رو از صافی رد کنید و یا به همون شکل اجازه بدید که برنج بپزه .


مرحله چهارم

وقتی که آب برنج نسبتاً کشیده شد آن را وسط ظرف جمع کنید و روی اون به اندازه مورد نظر روغن بریزید سپس آن را دم بذارید ، در مرحله بعد داخل ظرف مقداری روغن بریزید و مرغ را داخل آن سرخ کنید.


مرحله پنجم

یک عدد پیاز🧅 رو بشورید و خشک کنید سپس به صورت خلالی خرد کنید داخل ماهیتابه به همراه روغن سرخ کنید سپس مقداری نخود رو داخل آب بریزید که بپزه وقتی نخودها پخت به پیاز🧅 که حالا طلایی و سبک شده اضافه کنید ، به نخود و پیاز چند پره برگ لیمو اضافه کنید و به اون ادویه ها که شامل نمک ، فلفل تند🌶️ ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین هست را اضافه کنید ، بعد از اینکه پیاز و نخود آماده شد به همراه برنج و مرغ🥠 رو داخل ظرف سرو بکشید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.