طرز تهیه مرغ تندوری هندی + ادویه تندوری هندی
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای خوشمزه هندی رو آوردیم .آموزش امروز طرز تهیه مرغ تندوری هست اگه تا الان مرغ رو به صورت ساده درست میکردید پیشنهاد میکنیم این آموزش رو از دست ندید . با ابن آموزش همراه باشید
طرز تهیه مرغ تندوری
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سینه یا ران مرغ 300 گرم
⫸ لیمو ترش 1 عدد
⫸ سیر 4 حبه
⫸ زنجبیل ، فلفل قرمز ، پودر تخم گشنیز ، نمک ، زردچوبه و گراماسالا به مقدار لازم
⫸ ماست غلیظ یا موسیر 2 قاشق غذاخوری
⫸ روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
⫸ جعفری تازه 50 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مرغ دودی خانگی بسیار لذیذ با سس مایونز
مرحله اول
در مرحله اول روی دو طرف سینه یا ران مرغ برش های عمیقی بزنید .برای درست کردن مواد مرغ تندوری ابتدا مقداری آب لیموی ترش رو داخل ظرفی بریزید سپس چند حبه سیر رو رنده کنید و به آبلیمو اضافه کنید
مرحله دوم
حالا به ترکیب آبلیمو و سیر ، زنجبیل و فلفل قرمز و ماست غلیظ و پودر تخم گشنیز و روغن مایع و زردچوبه و نمک و ادویه گراماسالا رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا مقداری جعفری تازه رو بشورید و با چاقو اون رو به صورت ساطوری خرد کنید.بعد به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
وقتی همه مواد رو خوب باهم مخلوط کردید مقدر هارو داخل مواد بچینید خوب ماساژ بدید تا مواد به خورد مرغ بره.
مرحله پنجم
حالا هر طرف مرغ رو به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر بزارید تا حسابی بپزه و طلایی بشه. نوش جان