طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس خامه ای
سلام به کاربران عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس خامه ای هست.یک پاستای خیلی خوشمزه که مطمعنا تا الان اون رو امتحان نکردید.پس اگه میخوایید این پاستای متفاوت رو امتحان کنید با این آموزش همراه باشید
درجه سختی: 6/10
طرز تهیه پاستا فتوچینی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پاستا فِتوچینی 200 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ سیر 2 حبه
⫸ رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 250 میلی لیتر
⫸ خامه 100 گرم
⫸ پنیرخامه ای 50 گرم
⫸ آب 500 میلی لیتر
⫸ زردچوبه نصف قاشق چایخوری
⫸ نمک،فلفل سیاه،پولبیبر یا فلفل قرمز به مقدار لازم
⫸ آویشن 1 قاشق مرباخوری
⫸ گوجه گیلاسی 15 عدد
⫸ جعفری خوردشده 2_3 قاشق غذاخوری
مرحله اول
در مرحله اول یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و آن را خوب بشویید و سپس با چاقو اون رو خوب ریز خورد کنید حالا داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را داخل اون سرخ کنید.وقتی که پیاز ها سبک شد دو حبه سیر رو رنده کنید و به پیاز ها اضافه کنید حالا به پیازها زردچوبه و روغن اضافه کنید و به مدت یک الی دو دقیقه تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه و عطر سیر بلند بشه
مرحله دوم
وقتی که بوی خامی رب گرفته شد به مواد شیر خامه و پنیر خامه ای اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا وقتی که پنیر و خامه کاملاً داخل شیر حل بشم سپس ۵۰۰ میلی لیتر آب مواد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس از نمک فلفل سیاه پول بیبر یا فلفل قرمز هست رو اضافه کنید و همه مواد را با هم هم بزنید و اجازه بدید که سس به جوش بیاد
مرحله سوم
وقتی که سس جوشید ۲۰۰ گرم پاستا فتوچینی رو داخل سس بریزید سپس یک قاشق مرباخوری آویشن اضافه کنید بعد ۱۵ عدد گوجه گیلاسی رو خوب بشورید و از وسط نصف کنید و آن را هم داخل مواد بریزید بعد ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را اضافه کنید سپس به مدت نیم ساعت اجازه بدید تا همه مواد بپزن.نوش جان