طرز تهیه پیده گوشت ترکی ای + آموزش تهیه خمیر

طرز تهیه پیده گوشت ترکی ای + آموزش تهیه خمیر

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه پیده گوشت رو آوردیم.پیده گوشت یک غذای خیلی خوشمزه ترکی هست که میتونید با راحت ترین روش و کمترین مواد اون رو درست کنید.با ما همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پیده گوشت ترکی

مواد لازم برای 4 نفر

شکر 1 قاشق غذاخوری

آب 1 لیوان

آرد 2 لیوان

مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد متوسط

سیر 2 حبه

فلفل دلمه 1 عددکوچک

گوشت چرخ کرده 250 گرم

کره 25 گرم

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

نمک فلفل آویشن و جعفری ساطوری به مقدار لازم

زرده تخم مرغ 1 عدد

پنیرپیتزا به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول ۱ لیوان آبرو به همراه یک قاشق غذاخوری شکر و ۲ قاشق چای خوری خمیر مایه مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه به عنوان استراحت بدید سپس ۲ لیوان آرد را به همراه نصف قاشق چای خوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید و با دست ورز بدید و سپس روی خمیر بمالید و روی اون رو سلفون بکشید و به مدت یک ساعت اجازه بدید تا خمیر به عمل بیاد.


مرحله دوم

حالا یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس دو حبه سیر و به صورت ساطوری خوب پوره کنید بعد یک عدد فلفل دلمه ای را بشورید وقتی که خشک شد آن را به صورت نگینی خرد کنید


مرحله سوم

حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو به اون اضافه کنید و تفت بدید وقتی که پیاز سبک شد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد نمک فلفل آویشن و جعفری رو به آن اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله چهارم

حالا یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و با گوشت مخلوط کنید تا بوی خامی رب گرفته بشه . بعد از اینکه بوی خامی رب گرفته شد سیر و اضافه کنید و مجددا تفت بدید تا بوی سیر بلند بشه‌.وقتی بوی سیر بلند شد فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و تفت بدید تا بپزه.


مرحله پنجم

حالا روی سینی فر آرد بپاشید سپس خمیر رو داخل سینی فر پهن کنید. حالا از خوراکی که درست کردید روی خمیر بریزید و لبه های خمیر و ببندید سپس یک عدد زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و روی خمیر بمالید بعد به اندازه دلخواهتون پنیر پیتزا بریزید و سینی رو داخل فر قرار بدید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.