طرز تهیه پیتزا لقمه ای با ژامبون و سیب زمینی در قالب مافین

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با ژامبون و سیب زمینی در قالب مافین

سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیتزا لقمه ای در قالب مافین هست.این غذای خوشمزه رو میتونید تو کمترین زمان درست کنید و از اون داخل جشن تولد ها و مهمانی هاتون به عنوان فینگر فود استفاده کنید و از خوردن اون لذت ببرید. با من همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه پیتزا لقمه ای در قالب مافین

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ سیب زمینی متوسط 2 عدد

⫸ ژامبون گوشت یا مرغ 150 تا 200 گرم

⫸ پنیر پیتزا 150 تا 200 گرم

⫸ فلفل دلمه ای نگینی شده حدودا 100 گرم


مرحله اول

در مرحله اول دو عدد سیب زمینی را بشورید سپس پوست آنها رو بگیرید بعد یا یک چاقوی خیلی تیز و یا پوست کن اونهارو به صورت خیلی نازک برش بزنید.حالا سیب زمینی هارو داخل ظرف بریزید و روی اونها یخ و آب سرد بریزید و به مدت دو دقیقه ماساژ بدید بعد اونهارو آبکش کنید حالا سیب زمینی هارو روی یک پارچه تمیز بریزید و کامل اونهارو خشک کنید.


مرحله دوم

حالا کف قالب مافین رو با روغن کمی چرب کنید.حالا سیب زمینی های اسلایس شده رو به صورت گل داخل قالب مافین بچینید.حالا به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر ۲۰۰ درجه قرار بدید تا مغز پخت بشه‌.بعد از ۱۰ دقیقه از داخل فر خارج کنید و اجازه بدید تا خنک بشه‌.


مرحله سوم

حالا فلفل دلمه ای رو بشورید وقتی که خشک شد اون رو به صورت نگینی خرد کنید.حالا ۲۰۰ گرم ژامبون رو به صورت مربع های کوچک و نگینی خرد کنید.


مرحله چهارم

حالا داخل سیب زمینی ها مقداری پنیر بریزید سپس روی پنیر فلفل دلمه و ژامبون بریزید و مجدد روی اون پنیر بریزید.حالا مجددا داخل فر قرار بدید تا کاملا بپزه و پنیر آب بشه.نوش جان


نکته

❌ سیب زمینی دفعه اول باید برشته بشه

❌ دفعه دوم بین 10 تا 15 دقیقه سیب زمینی رو بپزید تا پنیر طلایی و آب بشه

❌ میتونید بجای ژامبون از گوشت مرغ پخته شده،پولد بیف یا گوشت آبپز رشته شده با ادویه و یا هر مواد میانی مورد علاقت استفاده کنید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.