طرز تهیه پیتزا سیر و استیک اصل با سس مخصوص
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه پیتزا سیر و استیک هست.یک پیتزای خیلی خوشمزه که میتونید اون رو خیلی راحت درست کنید.در این آموزش به علاوه پیتزا براتون آموزش 2 نوع سس رو آوردیم.که میتونید با اون پیتزا هارو درست کنید و میل کنید.با من همراه باشیدو
طرز تهیه پیتزا سیر و استیک
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت فیله 250 گرم
⫸ روغن زیتون نصف لیوان
⫸ سیر 2 حبه درشت و اسلایس شده
⫸ رزماری تازه 2 شاخه
مواد لازم برای خمیر پیتزا
⫸ آرد سفید 2/5 لیوان
⫸ آب ولرم نصف لیوان
⫸ شیر هم دمای محیط نصف لیوان
⫸ خمیر مایه خشک و فوری 1 قاشق شربت خوری
⫸ شکر 3 قاشق شربت خوری
⫸ نمک 1/3 قاشق چایخوری
⫸ روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس مارینارا
⫸ گوجه فرنگی متوسط 5 عدد پوره شده
⫸ سیر 2 حبه
⫸ پیاز کوچک 1 عدد
⫸ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
⫸ آویشن 1 قاشق چایخوری
⫸ نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
مواد لازم برای سس سیر
⫸ سیر پوره شده 2حبه متوسط
⫸ آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
⫸ کره 20 گرم
⫸ شیر هم دمای محیط 1 تا 1/5 لیوان
مواد لازم برای خمیر پیتزا
⫸ پنیر پیتزا 300 گرم
⫸ فلفل دلمه ای برای تزئین
⫸ قارچ 3 عدد اسلایس شده
⫸ پیاز خلالی شده به مقدار دلخواه
مرحله اول
در مرحله اول فیله گوساله رو به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار بدید.بعد از دو ساعت فیله رو از داخل فریزر بیرون بیارید و اون رو به صورت اسلایسی برش بزنید.حالا با بیفتک کوب گوشت هارو بکوبید تا بافت اون باز بشه.حالا سیر رو پوره کنید و به همراهی مقداری روغن زیتون اون رو داخل ظرف بریزید بعد گوشت هارو بریزید و روی اون رزماری خشک بریزید و روی اون سلفون بکشید و داخل یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه.
مرحله دوم
بریم برای درست کردن خمیر.ابتدا نصف لیوان آب رو داخل کاسه بریزید و بعد به اون ۱ قاشق خمیر مایه بریزید و هم بزنید بعد ۳ قاشق شکر به علاوه ۱.۳ قاشق نمک بریزید و هم بزنید وقتی دونه های شکر حل شد نصف لیوان شیر روی مواد بریزید و مجددا هم بزنید.
حالا ۲.۵ لیوان آرد رو روی مواد الک کنید.بعد نمک و روغن رو اضافه کنید حالا همه مواد رو باهم مخلوط کنید بعد ورز بدید.
حالا زیر و روی خمیر رو روغن بریزید و روی اون سلفون بکشید و اجازه بدید تا استراحت کنه.
مرحله سوم
حالا نوبت درست کردن سس ماریانارا هست.اول مقداری آب رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد.وقتی که آب به جوش اومد ۵ عدد گوجه رو از قسمت پایین به صورت ضربدری برش بزنید و داخل آب قرار بدید تا بپزه.بعد از ۱۰ دقیقه از آب جوش خارج کنید و بلافاصله داخل آب خیلی سرد قرار بدید.
مرحله چهارم
حالا ۱ عدد پیاز کوچک رو پوست بگیرید و بشورید بعد اون رو به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید.حالا داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید بعد پیاز رو به اون اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدید.
حالا پوست گوجه هارو به راحتی جدا کنید و به پیاز ها اضافه کنید و اونهارو با قاشق پوره کنید و با پیاز تفت بدید تا گوجه ها یکدست بشن.بعد به اون نمک و فلفل به علاوه پولبیبر و آویشن اضافه کنید و تفت بدید.بعد به اون ۱ قاشق غذاخوری رب اضافه کنید و مجددا تفت بدید و بعد از ۲ دقیقه ریحون تازه رو اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا بریم سراغ درست کردن سس سیر ابتدا قابلمه ای رو روی حرارت قرار بدید و داخل اون ۲۰ گرم کره بریزید و تفت بدید تا وقتی که کره آب بشه.آب که شد پوره سیر رو به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که سیر طلایی بشه.بعد یک قاشق غذاخوری آرد رو داخل مواد بریزید و مجددا تفت بدید. حالا یک لیوان شیر رو اضافه کنید و نمک و فلفل ر داخل مواد بریزید به آرامی تفت بدید تا وقتی که سس غلیظ بشه.
مرحله ششم
حالا خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر رو مقداری آرد بریزید. بعد خمیر رو داخل سینی قرار بدید و با انگشت اون رو داخل سینی فر پهن کنید.
حالا مقداری از سس ماریانارا یا سیر روی سطح خمیر بمالید بعد مقداری روی اون پنیر پیتزا بریزید.
حالا تکه های گوشت رو روی اون بچینید حالا روی اون پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ رو بریزید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.نوش جان