طرز تهیه ساندویچ پنینی مرغ و قارچ ایتالیایی اصل
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک غذای ایتالیایی ساده رو آوردیم که مطمعنا عاشق این غذا میشد. آموزش امروز ساندویچ پنینی مرغ و قارچ ایتالیایی هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ پنینی مرغ و قارچ ایتالیایی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ فیله مرغ نصف 1 سینه
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، ادویه پیتزا به میزان لازم
⫸ پنیر پیتزا یا چدار به میزان لازم
⫸ نان باگت 4 عدد
⫸ قارچ 5 عدد
⫸ فلفل دلمه ای نصف 1 عدد
⫸ سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
⫸ روغن به میزان لازم
⫸ جعفری 2 قاشق غذاخوری
⫸ خامه 1 قاشق غذاخوری
⫸ سیر 3 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه روکر موز ساده با آموزشی ساده
مرحله اول
برای درست کردن این ساندویچ متفاوت ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید سپس به صورت نگینی اون را خرد کنید حالا داخل ماهی تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که روغن داغ باشه.
مرحله دوم
وقتی که روغن داغ شد به آن پیاز را اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک و طلایی بشه حالا فیله مرغ را خرد کنید سپس به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ مرغ کاملاً تغییر کنه.
مرحله سوم
در این فاصله ۵ عدد قارچ را به همراه نصف یک عدد فلفل دلمه ای بشورید و آنها را خرد کنید حالا به مرغ و پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که مواد خوب پخته بشن سپس سیر رنده شده رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه.
مرحله چهارم
وقتی که عطر سیر بلند شد ادویه ها که شامل نمک فلفل سیاه زردچوبه آویشن و ادویه پیتزا هست را به غذا اضافه کنید و خوب با هم تفت بدید تا ادویه ها از خامی در بیان.
مرحله پنجم
حالا جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده کمی که تفت خورد خامه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست بشن وقتی که سس مواد کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا کمی خنک بشه.
مرحله ششم
حالا سر و ته نان باگت رو ببرید و آن را به صورت افقی برش بزنید و خمیر اضافه داخل نان باگت رو بیرون بیارید و روی نون رو با قاشق غذاخوری صاف کنید
مرحله هفتم
سپس روی آن از مواد بزارید و پخش کنید حالا پنیر چدار را روی مواد بزارید و نون باگت را ببندید حالا نون باگت رو داخل دستگاه ساندویچ ساز بذارید تا برشته بشه بعد از حدود ۳ دقیقه ساندویچ ها را از داخل دستگاه بیرون بیارید و اجازه بدید تا خنک بشه نوش جان