طرز تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده و پنیر
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم باطرز تهیه یک غذای خوشمزه ساده به اسم سوفله سیب زمینی و گوشت این غذای خیلی خوشمزه رو میتونید با روش خیلی آسون تو کمترین زمان درست کنید. پس اگه دوست دارید این غذا رو امتحان کنید با ما همراه باشید
طرز تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گوشت چرخ کرده 200 گرم
⫸ پیاز 1 عدد
⫸ نمک، فبفل سیاه،فلفل قرمز،پودر سیر به مقدار لازم
⫸ رب 1 قاشق غذا خوری
⫸ نخودفرنگی 1 فنجان
⫸ سیب زمینی 4 عدد متوسط
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
⫸ شیر 1/4 پیمانه
⫸ پنیر پیتزا به مقدار کافی
مرحله اول
برای درست کردن این سوفله خوشمزه یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید به صورت نگینی آن را خرد کنید حالا یک ماهی تابه روی حرارت قرار دهید و داخل روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد پیاز رو داخل آن بریزید و تفت بدید تا سبک بشه.
مرحله دوم
وقتی که پیاز سبک شد ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده به اون اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که رنگ گوشت تغییر کنه. حالا یک فنجان نخود فرنگی که از قبل آن را پختید اضافه کنید و مخلوط کنید حالا فلفل سیاه نمک و فلفل قرمز و پودر سیر اضافه کنید و کمی تفت بدید
مرحله سوم
وقتی که بوی ادویه ها بلند شود یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنید و تفت بدید تا وقتی که بوی خامی رب گرفته بشه وقتی بوی خامی رب گرفته شد یک مقدار خیلی کم آب اضافه کنید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا آب کشیده بشه.
مرحله چهارم
برای پوره سیب زمینی ۴ عدد سیب زمینی را بشورید و به همراه آب داخل قابلمه بزارید تا وقتی که آب پز بشه وقتی که سیب زمینی ها آبپز شد آن را از داخل آب در بیارید و پوست آنها را بگیرید و داخل ظرف بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله به سیب زمینی ها یک چهارم لیوان شیر و یک قاشق غذاخوری کره آب شده اضافه کنید و با گوشت کوب برقی سیب زمینی هارو خوب پوره کنید. وقتی که پوره سیب زمینی غلیظ و یکدست رو به عنوان نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
مرحله ششم
حال و داخل ظرف های مورد نظرتون از مواد گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر پیتزا اضافه کنید و در آخر از پوره سیب زمینی روی مواد بریزید و سطح آن را صاف کنید بعد ظرف ها رو داخل سینی فر بچینید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بزارید تا بپزه و طلایی بشه. نوش جان