طرز تهیه آبگوشت خوشمزه و جا افتاده برای 4 نفر

طرز تهیه آبگوشت خوشمزه و جا افتاده برای 4 نفر

سلام به هنرمندهای عزیز آشپزم امروز براتون یه غذای سنتی و اصیل داریم که همه دوستش دارند مطمعنا این غذا رو امتحان کردید غذای امروز طرز تهیه آبگوشت هست از تجربتون برام کامنت بذارید با من همراه باشید

درجه سختی: 8/10

زمان پخت: 120 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر

نخود و لوبیای سفید 1 لیوان بزرگ

گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ

پیاز پوست گرفته شده 2 عدد متوسط

⫸ فلفل سبز تازه 2 تا 3 عدد

⫸ نمک،فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

گوشت گوسفند با استخوان و چربی 500 گرم

سیب زمینی شسته شده با پوست 3 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

سیر به دلخواه 1 حبه بزرگ


مرحله اول

نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس كنید.

گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یك عدد از پیازها، یك حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه كنید .( دقت كنید هنگامی كه گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمك و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت می شود).


مرحله دوم

اگر از دیزی گلی استفاده می كنید، توجه داشته باشید كه حتما از شعله پخش كن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده كنید . این ظرف زمان پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر می كند. بعد از حدود یك ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید.


مرحله سوم

در تمام مراحل پخت دقت كنید كه شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد. یك ساعت بعد از اضافه كردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا بریزید.


مرحله چهارم

پیازی كه اول به غذا اضافه كردید از ظرف خارج كنید و دور بیندازید. چربی گوشت را نیز از ظرف خارج كنید. به همراه یك عدد پیاز باقیمانده خوب بكوبید.(می توانید اول پیاز ریز رنده كنید بعد چربی را بكوبید و با هم مخلوط كنید ) و داخل غذا بریزید .


مرحله پنجم

در این مرحله كه گوشت و نخود و لوبیا نرم و پخته شده اند، نمك و فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه كنید.نیم ساعت آخر لیمو عمانی یا آبلیمورو اضاف کنید تا خیلی ترش نشه


نکته:

در صورتی كه غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت میتوانید از یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در كمی روغن ، داخل غذا استفاده كنید.

سرخ كردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بین بردن بوی خامی رب و همچنین بهتر كردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ كردن رب یك قاشق چایخوری زعفران دم كرده هم به آن بیفزایید نتیجه بهتری می گیرید.

این غذا هر چه زمان پختش طولانی تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر می شود.معمولا این غذا را با آب زیاد درست می كنند و بهتر است اول كار به اندازه كافی در ظرف آب بریزید

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.